Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  21 april 2024

  Hvilke grønne planter kan stå ute om sommeren?

  Hvilke grønne planter kan stå ute om sommeren? Se etter merkene UV og «Premium Collection».

  Nydelig utemiljø med kunstige planter og blomster. Høy kvalitet og meget naturtro, med detaljer i blader, blomster og stamme. 4,9 stjerner fra våre kunder.

  Kan kunstige planter stå ute? 

  Ja, vi har kunstige planter som er designet for nordisk klima. Se våre utendørs kunstige planter her.

  I tillegg til de kunstige trærne og kunstige plantene som ambiplants tilbyr for ditt hjem og din arbeidsplass, er det også en rekke kunstige planter tilgjengelig som er egnet for utendørs bruk. Disse utendørs plantene er motstandsdyktige mot de ulike værpåvirkningene. Fargen på disse plantene holder i flere år. Alle disse finner du under "Kunstige uteplanter" i nettbutikken.

  Les videre om UV-merket og Premium Collection.

  Hva betyr UV-merket?

  Våre uteplanter er merket med UV-merket og ligger under kategorien kunstig uteplanter. Dette betyr at planten tåler sollys meget godt. Bladene er behandlet med UV gjennom hele produksjonen. Slik at bladene ikke vil bli blå, som du kanskje har hørt eller opplevd selv med andre kunstige planter. 

  De kunstige uteplantene kan stå ute hele året, men vi anbefaler at du ta dem inn når været er som verst. Altså om det er storm, sterk vind eller vinter. Alle faktorer som dette er med på å minske levetiden til både levende og kunstige planter. Plantene holder seg godt i flere år, men du kan forlenge levetiden enda mer om du tar litt ekstra vare på de. 

  Det er veldig enkelt og greit å bare la plantene stå ute hele året, men da vil miljøet påvirke levetiden også. Vi anbefaler at du tar plantene inn, så du kan nyte dem år etter år.

  Tenk også litt på plassering og montering. Høye og store planter må monteres og settes opp slik at de ikke kan velte over. Perfekt for hagestuer og uteområder med noe ly, ellers er en stabil og tung potte viktig å benytte seg av.

  Hva er Premium Collection?

  I tillegg til plantene med UV-merket har alle våre planter som er merket med Premium Collection meget høy kvalitet i bladverket, som da også tåler sollys veldig godt over tid og kan benyttes ute så lenge de ikke blir utsatt for kraftig uvær og vind. Norge har svært ulike værforhold og årstider så vi anbefaler om nødvendig kun å bruke disse ute om sommerhalvåret, samt så må de beskyttes mot uvær og vind.

  Dette er den store forskjellen mellom UV og Premium merkene.