Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  21 juni 2023

  Hvordan holde plantene i live i ferien

  Er det en ting du absolutt ikke trenger stresse over når du kjøper kunstige planter og kunstige blomster fra ambiplants, så er det hvordan du skal holde plantene i live. De kunstige plantene dør ikke. De holder seg friske og fine til du kommer hjem, helt uten at noen må komme for å vanne dem mens du er borte.

  Kunstige planter er lettstelte planter. Disse plantene visner ikke bort, og du trenger ikke grønne fingre for å få de fine og flotte. Falske planter og falske blomster er like vakre over lengere tid, de holder fasong og størrelse som da du fikk dem helt nye hjem til deg. 

  Hos ambiplants finner du kunstige blomster, planter og trær i ulike høyder og bredder. Plantene vokser ikke, de blir ikke høyere enn de er. Derfor har vi et bredt utvalg slik at du kan finne den perfekte planten for deg. Noe annet positivt med kunstige planter og en fast høyde/bredde er det at du aldri trenger å beskjære dem. Plantene vokser så de blir ikke for store eller brede, de må ikke ha stell.

  Det vi anbefaler av stell er rett og slett å tørke plantene for støv. Kunstige planter og kunstige blomster står gjerne lenge på samme plass og da samler de naturligvis litt støv. Spyl plantene i dusjen eller tørk over med en fuktig klut. Våre kunstige uteplanter kan du også spyle ute med hageslangen om du ønsker. Videre så er vær og vind noe å tenke på for høye planter eller tynne og lange grener. 

  En kunstig plante tåler en del, og ambiplants sine kunstige uteplanter tåler det nordiske klima godt. Til fordel så anbefaler vi allikevel å ta inn plantene når været snur mot sure og kaldere perioder. Vind, frost og sol er alle planters fiende. Både levende og kunstig. Kunstige planter ofte mer, men levetiden vil kunne forlenges ytterlige med noe skjerming fra miljøsvingninger. De trenger ikke vann for å overleve eller næringsrik jord. Falske planter er lettstelte planter, men som med de levende så er en kraftig storm skummel. Blader kan blir revet av og et flott kunstig tre kan velte og bli ødelagt. Tenk deg om før du velger hvor du vil sette plantene dine og vurder om du skal ta de inn eller bare la de stå ute hele året. 

  Kunstige planter og blomster er lettstelte planter, men de holder seg enda bedre og fine over enda lengere tid om du tar vare på dem. Sett de i le for vind og den sterkeste solsteiken. Ta de inn om vinteren og ellers nyt synet sommer etter sommer. 

  Har den kunstige planten din ekte tre-stamme?

  HUSK drenering. Vann burde ikke samles ved stammen inn til den kunstige planten. Et enkelt dreneringshull i potten og/eller leca samt pukk/grus gir god drenering.