Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  9 april 2023

  Hvordan planter du kunstige planter?

  Kunstige planter som klarer seg selv etter beplantning.

  Dine kunstige planter trenger ikke næringsrik jord og en hvis mengde med vann fra da til da. Kunstige planter og blomster trenger drenering! Om plantene skal stå ute bør du ha mulighet til å få ut vannet av potten. Enten ved hull i siden av potten eller under. Du kan også helle ut vannet når det har regnet, men da må du huske på det.

  Leca kuler

  En enkel og nokså billig metode er å bruke leca kuler til å fylle potten. Da fyller du til ønsket høyde i potten, setter planten oppi også fyller du litt til rundt planten. Leca er lette kuler som gjør jobben, men hvor stabilt dette blir kommer an på planten og hvor den skal stå. 

  Byggskum/Planteskum

  En høy eller stor plante vil vi anbefale å montere fast i potten. Da kan du bruke Planteskum ala byggskum. Planten vil da sitte fast og stå meget stødig. Fyll gjerne også med noe tungt!

  Plantedekor i potten

  Over leca og planteskum anbefaler vi å pynte med dekorstein eller dekorbark. Dekorstein er fine stein med litt tyngde som gjør at potten og planten vil så mer stabilt. Dekorbark er igjen ganske lett, men veldig dekorativt og rimelig. 

  Uteplanter i potter - Ikke la de velte i vinden

  Fyll potten med noe tungt. Singel eller en stein fra hagen. Her er det bare å være kreativ. Jo tyngre jo bedre tenker vi, men husk at det kan være greit å kunne flytte på plante også i etter tid. Ikke fyll den så tung at du ikke klarer å flytte på den, med mindre den skal stå akkurat der i mange år fremover. Våre uteplanter kan stå ute, men vi anbefaler at du tar dem inn om vinteren! Da er det greit å kunne flytte på dem! Sand kan også brukes.

  Oppsumert:

  Noe tungt i bunnen av potten - Sjekk at planten står stødig - Pynt med dekorativ topping. HUSK DRENERING om planten skal stå ute.

   

  Del gjerne dine bilder med oss i sosiale medier. Bruk #ambiplants og @ambiplants.no for sjansen til å bli repostet. Vi deler gjerne videre og elsker å se produktene stylet hos dere!