Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  1 juli 2021

  Hvorfor bør jeg velge kunstige planter?

  Kunstige planter i norske hjem har blitt mer vanlig i de siste årene. Hverdagen til alle blir mer og mer travel. Da kan det å gå til innkjøp av kunstige planter være en god løsning for mange av oss. I dag så ser du nesten ikke forskjell om det er en ekte plante eller om den er kunstig. De senere årene har man blitt enda flinkere til å lage kunstige blomster og planter. Derfor har det blitt et naturlig valg i mange norske hjem. De er mye enklere å holde vedlike en ekte blomster.

  Hvorfor skal jeg gå til innkjøp av kunstige planter?

  • Du trenger ikke tenke på å vanne dem
  • De ser like flott ut uansett
  • Du kan fint reise på å ferie uten å be naboen eller andre du kjenner om hjelp
  • Like realistisk som ekte blomster
  • Allergi vennlig, slipper bekymring om bladlus og andre småkryp som gjerne hører med.

  Kjøp kunstige planter på nett

  I nettbutikken til ambiplants kan du kjøpe kunstige blomster trygt og enkelt på nett. Det skal være koselig og kjøpe planter uten mye styr og stress. Ved kjøp over 500 kroner så er det gratis frakt. Så da lønner deg så å kjøpe litt mens du først skal kjøpe slik at du slipper og betale for frakt om du eventuelt har glemt en type plante. Det skal være gøy med kunstige grønne planter i ditt hjem. Og nettopp derfor har ambiplants høyt fokus på glede og trivelsfølelse. Dette ser du på det rikelige utvalget i nettbutikken. Det er en type plante til alle typer hjem.

  Bad og innendørs basseng

  Kunstig planter på badet ditt kan endre kontrasten på rommet helt. Hva med å sette en plante oppå på vasken eller ved siden av den? Siden den er kunstig så slipper du å tenke på at blomsten skal dø fordi den ikke får nok lys. Hva med å sette en stor plante ved siden av dusjen din eller badekaret. Da kan du virkelig drømme deg bort.

  På arbeidsplassen

  Er en plass som trenger mye planter så er det en arbeidsplass. En kunstig plante vil lyse opp rommet helt å gjøre rommet mye mer koselig kun ved hjelp av noen planter og enkle grep. Ambiplants hjelper deg gjerne med å finne de riktige kunstige plantene til din arbeidsplass. Uansett om det er inne på venterommet til en tannlege eller på arbeidsbrakka til en snekker. En plante gjør noe med miljøet på arbeidsplassen. Dersom du kjøper kunstige planter så slipper du å tenke på lys til plantene. Du slipper også å tenke på at noen skal stelle med plantene som blir kjøpt inn.

  Hvordan velger jeg riktig plante?

  Hvis du er usikker på hvordan type blomst du er ute etter. Så hjelper ambiplants deg gjerne med å velge riktig type kunstig plante til ditt miljø. Uansett hvor det måte være, i garasjen, huset, campingvogna eller på arbeidsplassen. For å gjøre det litt lettere for deg så har du mange forskjellige kategorier i nettbutikken. Dette er for at det skal bli enklere for deg å velge en plante som passer akkurat til ditt behov.

  Ambiplants tilbyr rask levering over hele landet

  Når du først har bestemt deg for hvilken type planter du ønsker å ha. Når du bestiller i nettbutikken så blir disse pakket pent ned og sendt til deg samme dag. Det tar ca. 1-3 dager før du mottar plantene, litt avhengig av hvor i landet du bor. Ved kjøp over 500 kroner får du også gratis frakt.