Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
    Høy Kvalitet
    Trygg Handel
    1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

    5 mars 2023

    Japanske Kirsebærtre interiørfavoritten 2023

    Kunstige varianter av Japanske Kirsebærtre er interiørfavoritten i 2023. Det blir ikke så mye enklere enn om du velger kunstige blomster, planter eller trær fra oss. De trenger ikke mye stell og er heller ikke visne når du kommer hjem fra en liten ferietur. 

    Kunstige, eller falske kirsebærtre er evig vakre blomstertrær som du nesten bare drømmer om. Et skikkelig blikkfang som du kan bevare hele året om du vil i kunstig variant. Hos ambiplants finner du ulike kunstige kirsebærtre av god kvalitet. De kunstige kirsebærtrærne er fulle av naturtro rosa kirsebærblomster. Bestill et kunstig kirsebærtre rett hjem på døren og se med dine egne øyne. Vi elsker disse kunstige blomstertrærne. Det er selvsagt smak og behag, men kvaliteten er god og blomstene er praktfulle i ulike rosa nyanser. 

    De kunstige kirsebærtrærne kommer i ulike høyder og med ulike stammer. Stammene er naturlige, se bilder og informasjon i nettbutikken under hvert enkelt tre. Ikke nøl med å kontakte oss for spørsmål.

    Et praktfullt kunstig tre passer godt inn hjemme eller på hytten. Du kan også pynte hagestuen med et kunstig tre. Det er også veldig populært med kunstige planter og trær som kontordekor. Et kunstig kirsebærtre vil løfte kontorinnredningen. Det falske kirsebærtreet stråler mest uansett hvor du setter det og kan glede alle ansatte og gjester. Sett det kunstige treet i lobbyen på hotellet eller i restauranten. La det blomstre så fint for alle deres besøkende hele sesongen om ikke lengere.

    Vi levere med glede kunstige planter og blomster til bedrifter i hele Norge. Det skal være en enkel og god løsning for alle bedrifter å investere i kunstigdekor til arbeidsplassen. Ta kontakt med oss om du ønsker å handle et større parti, eller om du lurer på noe.

    [email protected]

    Tel: +4745464243