Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  10 juni 2023

  Kan kunstige planter stå ute? UV-planter fra ambiplants kan det!

  Kunstige planter ute har ikke alltid vært like enkelt..

  Livet er heldigvis veldig enkelt med ambiplants uteplanter. Dette er kunstige planter designet for å tåle det nordiske klimaet. Kunstige plastikk planter fra andre butikker er sjeldent Uv-behandlet slik som våre. Vi har et fokus på dette. Ikke så rart når vi kun selger kunstige planter, blomster og tilbehør til disse. 

  Vi kan kunstige planter! Vi vet hvilken kvalitet det er å finne i markedet og hva som kan brukes hvor. Noen kunstige planter bør absolutt ikke brukes ute. Disse kan bli blå i fargen av sollys og det er ikke særlig pent. Ambiplants har i alle år hatt fokus på kvalitet og naturlig utseende på de kunstige plantene. Vi ønsker å tilby kunstige planter som varer.

  Kunstige planter som kan benyttes ute er de kunstige plantene som er merket UV. I vår nettbutikk har vi UV-merket vår ute planter og gjerne skrevet UV i produkt navnet. Disse plantene tåler å stå ute i sollys hele året rundt. Det er uansett verdt å tenke over sterke påvirkninger som uvær, vind og frost. Vi anbefaler derfor at du tar disse også inn om du kan på vinterstid. Dette for å forlenge levetiden for den kunstige planten så mye som mulig. Det er kjedelig å bruke penger på nye planter år etter år, det vil du ikke måtte gjøre med våre UV-planter.

  Vi har også kvalitetsmerket Premium Collection som med tiden er et mål for hele vårt utvalg. Vi forbedrer kvalitet og designer nye produkter hele tiden. Vi har ikke rukket alt og har derfor enda produkter som kun egner seg til inne bruk, etter vår ekspertise og mening. Premium produktene har høy kvalitet og er designet for å kunne tåle sollys gjennom sommeren. Typiske sommerplanter og blomster som våre kunder gjerne ønsker å ha ute er noe vi setter fokus på. Kunstige palmer, roser og andre potteplanter.

  Ser du merket UV og/eller Premium Collection på den kunstige planten, da kan du være trygg på at planten tåler sollys og kan stå ute. Hvert fall over sommeren. Dette er planter vi i ambiplants vet tåler sollys, allikevel så må du tenke på plassering. Levetiden begrenses etter de sterke miljøpåvirkningene vi har her i Norge. Sterk sol skal ikke være et problem, men sterk vind og uvær kan skade produktene. Skitt eller velt av plante er de største problemene vi. Dette ungås med god drenering og tyngde i potter. Plantene bør alltid festes godt der du skal ha dem. 

  God kvallite blir billigere i lengden

  En rimelig kunstig plante uten god kvalitet vil ikke holde seg like fin over tid. Mange vil da kjøpe ny og ny og ny.. Dette vil være dyrere enn å heller handle en kunstig plante med høy kvalitet etter formålet. Skal planten kun stå ute på sommeren, eller kanskje hele året? Da er det billigere å kjøpe en kunstig plante som tåler sollys og er behandlet slik at den ikke blir ufin etter en sesong.