Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  30 mai 2024

  Kan stueplanter stå ute om sommeren?

  Kunstige grønne planter til bruk inne og ute - Flotte innemiljø og utemiljø med kunstige planter fra ambiplants.no 

  De flotteste kunstige plantene får du hos oss. Detaljert og naturtro i høy kvalitet for lang holdbarhet. Kunstige planter er så lettstelte som du får det. Vi ønsker her å dele våre tips med dere.

  Uv-planter for utebruk

  Kunstig tuja, buksbom og laurbær busker er helårige grønne planter. Disse tåler sol og værforholdene godt. Sammen med våre UV-gress planter og palmer for et tropisk innspill i ditt miljø. 

  Store kunstige planter

  I vårt sortiment finner du flotte kunstige trær med dekorative lange grener. Ser du merket "Premium Collection" da tåler disse sollyset godt og kan i hovedsak brukes ute. Selv om de tåler solen, så bør du være obs på vind og vær der du skal plassere planten. Lange grener kan få skader i sterk vind og uvær. Tenk over hvor mye din plante vil bli utsatt for på ditt uteområde. 

  Velg robuste planter om det blåser mye. Har du en skjermet terrasse, bakgård eller hagestue? Da kan du vurdere større planter og trær til dekor på sommerhalvåret. Plantene tåler sol og regn, men sterke vindkast bør unngås for å ikke risikere skader på produktet ute.

  Flere av våre flotte stueplanter er like dekorative ute som inne. Det er smak og behag å må vurderes av kunden som kjenner sitt utemiljø best. Skal du ha besøk i hagen eller invitere til feiring en fin dag? Ta gjerne med deg ut dekorative planter og blomster for å pynte til anledningen. Også kan du ta de med inn igjen for å holde på utseendet lengere, enn om de står ute i alt slags vær.

  Lurer du på noe mer?

  Les gjerne våre Q&A her.

  Du kan også kontakte oss på mail. Vi svarer alle hverdager fra 10.00-15.30