Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  31 mai 2020

  Kunstig buksbom - Perfekt som uteplante

  Kunstig buksbom er en type plante som du typisk ser ved innganger til hoteller, tannleger, leger, innganger til borettslag og inngangen i huset til folk. Ekte buksbom på pleies nøye, trimmes og klippes ofte. Det er veldig populært å trimme disse så de ser ut som figurer. Da gjerne som en ball eller firkant. Mange hager rundt om i Europa og verden ellers er fulle av dem. Det er veldig vanlig at slottsparker har disse plantene. Når du kan få kunstig buksbom til å se ut som ekte er det ingen grunn til at du ikke skal kjøpe kunstige. Disse er det meget høy kvalitet på. De vil garantert sette en ekstra piff hjemme hos deg, på kontoret eller hvor det måtte være.

  Hvorfor skal jeg bruke kunstig buksbom og ikke ekte

  Det å ha ekte bukshorn hjemme kan fort bli en tidskrevde prosess, den skal vannes å klippes ofte. Hvis ikke gjør man dette riktig kan du fort ende med at hele planten blir gul på en side. Det skjer også at hele planten kan bli gul. Ved kjøp av kunstig buksbom så slipper du i det hele tatt å tenke på noen ting. Din eneste bekymring er å velge en som passer til det området du har tenkt til å ha den.

  Tips til plasser du kan sette kunstig buksbom

  Hvis du ønsker å sette buksbom ute så bør du se etter UV merkingen som ambiplants har satt på sin nettbutikk, dermed kan du sørge for at du får buksbom som passer ute. Det er et stort utvalg som passer til utebruk, så her slipper du også å være redd for at de blir ødelagt. Du kan ha disse overalt ellers som vanlige blomster, men passer nok best ved inngangen, trappeoppgangen eller utenfor restauranten og hotellet. Hvor vil du plassere din kunstige buksbom?

  Ved bestilling så blir alle planter sendt i fra vårt lager og mottas hos deg i løpet av 1 – 3 virkedager

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »