Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  18 oktober 2023

  Kunstig juletre, ideelt for julen år etter år

  Det blir mørkere og mørkere. Kulden kommer og da blir det ekstra koselig å komme inn. En varm og dekorativ stue gjør mye for humøret på denne tiden av året. Et vakkert kunstig juletre er virkelig å anbefale. Selvfølgelig kan du kjøpe et nytt ekte juletre hvert år, men et vakkert kunstig juletre er en investering du ikke vil angre på. Hvorfor? Vi vil fortelle deg det i denne bloggen.

  En bærekraftig jul
  For det første er et kunstig juletre det mest bærekraftige alternativet. Når du kjøper en fin kopi, vil den vare i årevis. Du oppbevarer den i skuret eller på loftet, og når juletiden kommer, kan du enkelt plassere det kunstige treet i stuen. Så ingen sleping med tunge, klønete trær som faktisk bare ikke passer inn gjennom døren. Ekte Juletre har et stort klimavtrykk i form av transport mellom importører og eksportører. En kunstig variant varer i mange år!

  I tillegg frigjør et ekte tre nåler, som du støvsuger hele tiden. Et kunstig juletre trenger ikke noe pleie annet enn å støvtørke det etter å ha hentet det fra loftet. Høres ideelt ut? Det er det!

  Kjøp et vakkert kunstig juletre
  Den største tvilen fra de fleste som vurderer å kjøpe et kunstig juletre er utseendet til treet. Med et kunstig juletre har du kanskje et bilde i hodet av et billig kunstig juletre som er så skinnende at det er umulig å se bort fra at dette er et plasttre. For å forhindre det, anbefaler vi å investere i et tre av høy kvalitet.

  Hvordan finner du et høykvalitets tre?
  Et tre verdt 500 kroner er ikke et realistisk kunstig juletre. Du bruker rett og slett litt mer på en fin kopi. Det betyr imidlertid ikke at hvert dyrere kunstige juletre er vakkert. For da må du se treet. Et annet alternativ er å lese anmeldelser av nettstedet der du bestiller et kunstig juletre. Der gir tidligere kunder sin ærlige mening om trærne. For eksempel om tykkelsen på den kunstige vegetasjonen og fordelingen av grøntområdet.

  Hva koster et kunstig juletre?
  Tidligere nevnte vi at et kunstig juletre av høy kvalitet koster litt mer enn 500 kroner. Men hva koster et vakkert kunstig juletre? For et vakkert kunstig juletre av normal størrelse (ca. 180 cm) betaler du mellom 1500 og 2500 kroner. Et ekte juletre kan også lett koste 500 kroner, noe som betyr at det er billigere med et kunstig etter to til tre år.

  Et attraktivt hjem hele året
  Ikke bare i løpet av julen er det muligheten til å gjøre hjemmet ditt koselig med trær og planter som er enkle å ta vare på. Kunstige planter er en ideell løsning hele året for mennesker som ikke har en grønne fingre, men som fremdeles vil ha en frisk atmosfære i hjemmet. I tillegg kan du enkelt bytte ut planter, slik at planten alltid samsvarer med interiøret ditt.

  Kunstige planter i hagen din
  Ikke bare i huset, men også utendørs er det planter som er eviggrønne, for eksempel et kunstig buksbom eller thuja på utsiden. Som et resultat har du skapt atmosfære både innendørs og utendørs i julen.

  Kunstig juletre på kontoret
  Kontoret er et sted der ansatte tilbringer en stor del av uken. I dag er det bevist at grøntområder forbedrer produktiviteten, og et juletre skaper også et koselig miljø og en hjemmefølelse. Derfor er kontoret det ideelle stedet å sette opp kunstige juletrær. Ingen trenger å rydde opp i nåler. Det må bare settes opp.

  Ønsker om en hyggelig vinter og riktig God jul :)