Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  10 november 2023

  Kunstig Magnolia Grandiflora ‘Teddy Bear’

  Kunstig Magnolia Grandiflora 'Teddy Bear' er en type kunstig plante som etterligner den ekte Magnolia Grandiflora 'Teddy Bear' -treet. Et dekorativt kunstig Magnoliatre som har et lett inntrykk med tynn stamme og luft mellom bladene, men allikevel fyldig. 

  Magnolia Grandiflora 'Teddy Bear' er en vakker plante med store, mørkegrønne blader og store, hvite, duftende blomster. Denne kunstige versjonen er laget for de som ønsker å nyte skjønnheten til Magnolia Grandiflora 'Teddy Bear' uten å måtte ta vare på et ekte tre. Den kommer uten blomster og vil heller ikke gro blomster.

  Fordeler med kunstige planter inkluderer at de krever minimal vedlikehold, trenger ikke vanning eller sollys, og de mister ikke blader eller blomster. Dette gjør dem ideelle for de som ikke har grønne fingre eller ønsker å dekorere innendørs- eller uterom med planter som ser naturlige ut.

  Kunstige planter, inkludert kunstig Magnolia Grandiflora 'Teddy Bear', kommer i ulike størrelser og utførelser, og du kan plassere dem i potter eller plantekrukker for å tilpasse utseendet til ditt hjem eller hage. De er også ideelle for områder med lite lys eller klimaforhold som ikke er gunstige for ekte planter.