Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  15 oktober 2021

  Kunstige bambus trær og planter

  Kunstige bambus

  De kunstige bambus plantene fra Ambiplants har ekte bambusstokker av tre. Dette er absolutt en fordel, fordi de kunstige bambus plantene ser helt ekte ut, og trenger ingen vedlikehold. Bladene er også av høy kvalitet, de ser veldig naturtro ut. Leter du etter en fin og tidløs dekorasjon til huset eller kontoret ditt, da er en kunstig bambus rette valget.

  Bambus planter

  Bambus er navnet på et utvalg plante sorter, og er en av de plantene som vokser hurtigst. En bambus variant kan gro 1 meter på en dag! Lengen av bambus stammene kan variere fra antall centimeter til mer enn 30 meter, og diameteren varierer fra noen millimeter til mer enn 25 centimeter. Den største kunstige bambus planten fra Ambiplants er 2 meter høy. 

  Du kan velge forskjellige bambus sorter som vil gi huset ditt en fin tropisk atmosfære.

  Kunstige bambus fordeler

  Ved å bestille en kunstig bambus plante fra Ambiplants vil du få en fin dekorasjon i huset eller på kontoret ditt, som du garantert vil ha mye glede av.

  Den største fordelen med kunstige planter og kunstige bambus er at de ikke trenger vedlikehold. De trenger ikke vann og heller ikke sollys for å overleve. Bladene faller ikke av og grønnfargen holder seg mens på en ekte bambus plante vil bladene alltid falle av og fargene forandre seg.

  Som vi har nevnt tidligere blir det brukt ekte bambus stammer og bladene ser veldig ekte ut. Dette betyr at Ambiplants leverer kunstige planter og kunstige trær av utmerket kvalitet som du vil ha glede av i årevis. Har du spørsmål ta kontakt med oss og vi hjelper det gjerne videre.

  Kunstige bambus og kunstig palmer kombinert

  For å skape en enhet hjemme eller på kontoret ditt kan du velge en beplantning av en sort eller forskjellige sorter bambus eller du kan også velge planter i samme stil som passer perfekt sammen med bambus. De første kunstige plantene vi da tenker på fra Ambiplants er kunstige palmer. Den kunstige palmen har fått en mye bedre kvalitet slik som de andre kunstige plantene. Det kan man lett se på stammen og bladene. Dessuten er ei kunstig palme mye lettere å vedlikeholde en ei ekte palme. Ved å kombinere kunstige palmer med kunstige bambus tre får du et fantastisk fint tropisk miljø

  Se utvalget vårt

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »