Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  23 mars 2023

  Kunstige Blomster av høy kvalitet

  Kunstige blomster finner du i de fleste interiør butikker. De er mest å se over alt, men kvaliteten på de kunstige blomstene varierer veldig. Når det kommer til falske blomster så er det noen ganger vanskelig å vurdere om den er fin eller ikke. Den falske blomsten kan se fin ut i butikken og i farten så tenker du at disse bare må du ha hjemme. Så du kjøper de og tar de kunstige blomstene med deg hjem. Etter litt tid så ser du at de ikke var like fine som du hadde tenkt. Fargen er helt feil og du kan tydelig se at dette er en falsk plastplate. 

  Dette vil vi at dere skal unngå å kjenne på. Hos ambiplants finner du kunstige planter av høy kvalitet. Fargen skal være riktig. Ikke for sterk og heller ikke for blank eller matt. Tekstilene vi bruker er nøye sammensatt for å lage det beste resultatet. Best av alt, så trenger ikke kvalitet hos oss knyttes til at det er dyrere heller. Våre kunstige blomster og planter som er naturtro og av god kvalitet, er faktisk ikke mye dyrere enn de du ser i interiørbutikkene. 

  Ikke kast bort penger på kunstige blomster som ser ufine ut. Stol på spesialistene å ta handelen hos ambiplants.no

  Er det noen som kan kunstige planter her i Norge, så er det ambiplants. Flere år med erfaring og utvikling har resultert i Norges største og beste utvalg av kunstige planter og blomster. Vi jobber stadig med nye produkter etter den nyeste teknologien. Kunstige planter og blomster kan for noen være litt smak og behag. Vi får gode tilbakemeldinger og er veldig fornøyd med det.

  Vi hjelper deg gjerne om du har spørsmål, ta kontakt.