Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  14 mars 2024

  Kunstige blomster i naturtro design, se våre Hortensia blomster

  Kunstige UV Hortensia: Fargerik skjønnhet som tåler solens stråler

  Å skape et blomsterhav i hagen eller på terrassen er drømmen for mange, men det er ikke alltid like enkelt å opprettholde et frodig utemiljø. Med våre Kunstige UV Hortensia-planter bringer du fargerik skjønnhet inn i utendørsområdet uten å bekymre deg for solens skarpe stråler eller tørke. 

  Naturlig Utseende og Lokkende Farger

  Våre Kunstige UV Hortensia-planter kommer i flere nyanser som vil lyse opp ethvert uterom. De dype grønne bladene og de livlige blomstene gir et naturlig og tiltalende utseende.

  UV-resistent konstruksjon

  Våre Hortensia-planter er designet med UV-bestandige materialer, slik at de tåler sollys uten å falme eller miste grønnfargen. Dette gir en langvarig skjønnhet som varer gjennom sesongene. Uten å bli gysjete blågrønn av solen.

  Flerbruksmuligheter

  Enten det er i en hengende kurv, som del av et blomsterbed eller som en solo-statement, våre Kunstige UV Hortensia-planter er allsidige og kan tilpasses ulike utendørsdekorasjoner.

  Null til lite vedlikeholdsbehov

  Våre kunstige Hortensia-planter krever ingen spesiell omsorg eller vanning. De beholder sin sjarm og form året rundt, og du kan nyte deres skjønnhet uten anstrengelser. Det er klart at solen står på ulike fra år til år og sted til sted her i Norge. Grønnfargen i bladene blir ikke blå-grønn som vi er flere som kjenner til fra gammelt av. Selve blomsten vil med tiden duses ned i fargen, de fleste syntes bare dette er fint. Da de kommer knall i fargene helt nye. Kjempe nydelig i starten med med tiden sette de fleste pris på at blomsten duser seg noe ned i fargentonen.

  Ambiplants' Engasjement

  Vi hos Ambiplants er stolte av å tilby kunstige planter av høyeste kvalitet. Våre Kunstige UV Hortensia-planter gir ikke bare estetisk appell, men også praktisk funksjonalitet for utendørs bruk.

  Opplev gleden av fargerike blomster i uterommet uten bekymringen for vedlikehold. Med våre Kunstige UV Hortensia-planter kan du skape en livlig og strålende utendørsomgivelse som varer og beundres gjennom hele året. Utforsk vårt sortiment og la din utendørsdekor blomstre med leken skjønnhet. En blomstrende sommer og vår!

  Når høsten og vinteren kommer ønsker de fleste å ta bort sine blomster for et autentisk utseende igjen til neste sesong. Du kan ha blomsten ute, men som med alle våre planter anbefaler vi at du tar de inn når frosten kommer for lengere praktfullt utseende når sesongen starter igjen neste år.