Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  20 februar 2023

  Kunstige blomsterbuketter - Lag din egen!

  Slik lager du din egen bukett med kunstige blomster

  Buketter gir fort et flott fargetilskudd til interiøret og kan tilpasses etter din smak. De fungerer utendørs og innendørs, og blomster kan fungere bra i selv de minste rommene. DIY buketter kommer med den ekstra bonusen fra håndverket som kommer ved å lage dem. Enten det er for deg å bruke litt kunstnerisk kvalitetstid alene eller som en måte å få hele familien med på å lage buketter - DIY-buketter av kunstige blomster blir fantastisk vakre og det kan fort bli et varende minne å lage dem, alene eller sammen.

  Når det gjelder å lage blomsterbuketter av kunstige blomster i silke, får vi noen spørsmål. Så vi har laget dette innlegget for å svare på spørsmål du måtte ha når det gjelder å lage din egen bukett med kunstige blomster.

  Hvorfor bør jeg bruke kunstige blomster?

  Det er mange grunner til å velge kunstige blomster. Hvis du velger de rette kunstige blomstene, vil de se ut som den virkelige tingen og ofte vil ikke husgjestene dine klare å se at det er kunstige blomster du har brukt. Når de først for det med seg, blir det fort snakk om hvor overrasket de er over buketten du har laget.

  Her er noen flotte fordeler med å bruke kunstige blomster:
  Kunstige blomster holder seg i årevis, mens ekte blomster fort kan ha kort holdbarhet. Kunstige blomster krever minimalt med vedlikehold sammenlignet med ekte blomster. Du trenger ikke vanne dem eller gi dem sollys, og likevel vil de holde seg mye lengre en ekte blomster. Kunstige blomster krever ikke en grønn tommel. Kunstige blomster er som oftest giftfrie, så du trenger ikke å bekymre deg for at barn eller kjæledyr spiser dem. Kunstige blomster lager ikke noe rot, da de ikke plantes i jord eller sitter i vann. Kunstige blomster er mer kostnadseffektive, siden de ikke trenger å byttes ut hver uke eller to. Kunstige blomster er også perfekte for folk som har allergi mot ekte blomster.

  Så det er med andre ord ingen tvil om de mange fordelene ved kunstige blomster.

  Hvilke forsyninger trenger jeg for buketten min?

  Hvis vi har overbevist deg om at kunstige blomster passer riktig for hjemmet ditt, er det på tide å komme i gang med å lage din egen bukett med silkeblomster. Selvfølgelig kan du kjøpe en bukett som allerede er montert, men ved å lage din egen kan du tilpasse den etter din smak. For ikke å nevne følelsen av prestasjon hver gang du ser på det fordi du brukte håndverkstalentet ditt.

  Buketter er enkle å lage og krever ikke mye tid, så å lage en DIY bukett er det perfekte håndverket for å passe inn i en travel tidsplan. Før du begynner å lage buketten din, må du sørge for at du har alt utstyret du trenger for å sette sammen en nydelig bukett. Dette er hva du trenger:

   

  • Kunstige blomsterstengler
  • Kunstige blader
  • Vaser for hvert sett med buketter du planlegger å lage
  • Bånd
  • Saks/knipetang

  Hva er noen tommelfingerregler å følge når du lager buketten min?

  DIY buketter er vanvittige enkle og vil vise seg vakkert hvis du følger noen få enkle tips. Siden buketten din vil vare i årevis, vil du være sikker på at den er opprettet profesjonelt, så vær oppmerksom på følgende tommelfingerregler:

  Klipp bladene av stammen på de nedre 2/3 av stilkene, og la bladene være nær blomstene. Bruk tre blomsterstammer som din “base” og legg stilker til dette fokuspunktet. Bruk båndet ditt for å sikre buketten din, du vil ikke at ting beveger seg ukontrollert. Når du har laget en bukett med blomster, bruk litt grønt og / eller blader for å fylle ut buketten din. Lykke til med bukket lagingen!