Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  3 september 2023

  Kunstige Dørkranser - Dekorer med flotte blomsterkranser eller gran og furu

  Hva velger du, blomsterkranser eller gran og furu?

  Vi har litt av hvert for en hver smak i kunstige dekorkranser. Dørkranser er flotte dekorelementer på blant annet inngangsdøren. Uansett om du ønsker å dekorere til jul, hallovenn, påske, midtsommer eller bare pynte opp litt ekstra hjemme, så passer en krans alltid. Du kan finne din favoritt hos ambiplants å pynte opp selv med ekstra dekor i en grønn krans eller velge en ferdig pyntet krans. Dekorative kranser gjør hver helg eller hverdag til en fest. Det beste av alt er at de kan endres og/eller byttes på etter sesong og årstid.  

  En grønn kunstig grankrans eller furukrans

  Kunstige grønne kranser kan mest dekoreres med hva som helst etter ønske. Kransene er flotte slik de er, med elle uten lys. Du trenger egentlig ikke gjøre noe mer ut av kransen, den er fin slik den er. Noen kreative sjeler ønsker kanskje litt mer pynt på den grønne kransen. Kongler, mose, fjær eller glitter? Det kan du velge helt selv. Lag din favoritt krans av det du har som ønske for hvordan den skal se ut.

  Kunstige grønne kranser med lys er veldig inn når vi kommer til høst og vinter. For de mørkere tider så varmer det godt opp inne og ute med koselige lys. Vår kunstige kranser kommer både med og uten lys. Skulle du ønske deg en av de uten lys, men med lys? Ja da kan du selv velge hvilke farge på lyset også lage det selv med å henge på lys og eventuell annen dekor. 

  Kunstig Blomsterkrans

  En blomsterkrans visner dessverre bort med tiden, men det gjør ikke våre kunstige. En livlig blomsterkrans er helt nydelig å dekorere med på sommeren. Mot høsten er det også koselig med et sommerlig tilskudd mot vinterdepresjonen! For noen blir det feil med sommerblomster til andre årstider, mens andre liker det. Slik er det med alt, det er smak og behag. Heldigvis kan vi selv bestemme hva vi syntes er fint eller ikke i våre egne hjem! En krans som er rettet mer mot høst er våre kunstige tørkede hortensiakranser. De er ikke like knall i fargene, men mer duse i både rosa og blå hortensia blomsterfarge. Vi har et godt utvalg, men det skal nevnes at kunstige blomster kranser og andre kranser er en av de produktene som kan være vanskelig å få naturtro. Våre er naturlige og flotte, vi er veldig fornøyde med vårt utvalg. Det kommer stadig nye produkter så følg med.

  Kunstige fjærkranser eller stråkrans

  En kunstig stråkrans eller krans av fjær er et godt tilskudd til interiøret. Dette er kranser som kan brukes til mye flott innen dekorasjoner. Kransene er like flotte på vegg som på bordet. Enkel og flott bordpynt. Vi har noen ulike varianter, finn din favoritt her.

  Kunstige fjær og strå er tidløst. Det dekorerer godt og pynter lett opp uten å gjøre så veldig mye av seg. En kunstig dekorativ krans er fint, det samme er det med strå, pampas eller fjær i en flott vase. Kjært barn har mange navn, men pampas strå er vel noe de fleste har fått med seg. En skikkelig interiørfavoritt. Mange av disse pampasgressene snøsser noe voldsomt, det faller av litt og kan støve ned mer enn det dekorerer. Det gjør heldigvis ikke våre kunstige, de er veldig renslige.

   

  Lurer du på noe rundt våre produkter, ikke nøl med å kontakte oss. Har du ønsker til produkter eller andre tilbakemeldinger så blir vi veldig glad for å høre fra deg! 

  Følg oss også gjerne på instagram. @ambiplants.no

   

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »