Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  28 mai 2020

  Kunstige kaktus - Den nye trenden

  Falske kaktus: en kaktus som alltid ser perfekt ut og ikke krever noe stell. Delta enkelt i trenden i dag med en vakker falsk kaktus!

  En falsk kaktus i huset er den nye trenden i 2020. Fordi alle holder seg hjemme i sommer, er falske kaktus vakre planter for å lyse opp hjemmet ditt. Nå har en kunstig kaktus mange fordeler sammenlignet med en ekte kaktus. Hvis du vil finne ut om disse fordelene, bør du lese denne teksten.

  I denne teksten introduserer vi deg også for noen av de falske kaktusene i Ambiplants-serien. På denne måten kan du enkelt finne inspirasjon til en kaktus i interiøret.

  Kunstige planter i 2020: veldig realistisk
  En kunstig plante refererer ofte til planter uten et vakkert utseende som gir hjemmet et plastisk utseende. Nå kunne de første kunstige plantene som dukket opp på markedet bli beskrevet som sådan. Dessverre har disse kunstige plantene plettet bildet av dagens falske planter. Falske planter i dag er gjort så realistiske som mulig for å gi et naturlig utseende. Noen ganger brukes ekte tre, og nesten alle kunstige planter er laget av naturlig materiale. Silke er et godt eksempel på dette. I motsetning til plast gir dette stoffet plantene et veldig pent utseende.

  Hva er fordelene med en falsk kaktus? Falske kaktus gir mange fordeler. En av de største fordelene er at du aldri trenger å se på planten igjen. En kunstig plante trenger ikke vann selvfølgelig. Så hvis du aldri har vært praktisk med planter, eller bare ikke har lyst til å vedlikeholde dem, så er en kunstig kaktus noe for deg: du har nøyaktig samme grønne utseende som en ekte plante, men du trenger ikke stelle planten.

  Kunstig kaktus er gjenskapt realistisk Fordi en kaktus har en enkel form, er det fullt mulig å lage en realistisk falsk kaktus. En kunstig kaktus er nesten ikke til å skille fra en ekte kaktus. Gjennom årene har de kunstige plantene bare blitt vakrere. Etterspørselen etter enkle planter øker fordi folk liker et vakkert interiør, men de mangler for eksempel tid til å ta vare på planter. Etterspørselen etter falske planter betyr at produsenter blir stadig mer innovative, og får falske planter, inkludert en falsk kaktus, til å se mer realistiske ut. Det er derfor veldig vanskelig å se om en kaktus er falsk eller ekte. En falsk kaktus er alltid på sitt beste En kunstig kaktus ser alltid bra ut og godt ivaretatt. En ekte kaktus kan synke og bli mørk. Dette kan redusere en innendørs atmosfære. Planter med vakre og fulle farger er mye vakrere. Med en falsk kaktus vil du ikke lide av disse ulempene: planten din vil alltid se vakker ut, og du vil ikke se at kaktusen er falsk.

  Kjøp en falsk kaktus fra Ambiplants. Leter du etter vakre kaktus for innendørs bruk, men vet du ikke hvilken som er best å kjøpe? Nedenfor er noen av de falske kaktusene våre beskrevet som allerede har funnet et fint sted i huset til forskjellige kunder.

  Zygocactus
  Den 25 centimeter høye zygocactus har sitt naturlige utseende og store vakre kaktusblader. Kaktusen kommer i en autentisk terrakottapotte med dekorativ dekorstein som passer til nesten ethvert interiør.
  En kaktus til på pulten eller spisebordet. Hos Ambiplants har vi også tenkt på de små kaktuselskerne. Med vår lille kunstige kaktus på 18 centimeter i et glass er hvert rom i huset enkelt å dekorere. Plasser denne trendy falske kaktusen på spisebordet, på skrivebordet, på benkeplaten eller i vinduskarmen på toalettet, for eksempel.

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »