Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  3 mars 2024

  Kunstige Laurbærplanter: Tidløs eleganse uten krav om mye vedlikehold

  Kunstige Laurbærplanter: Tidløs eleganse uten krevende vedlikehold

  Laurbærplanter har en tidløs tiltrekningskraft og legger til en touch av klassisk eleganse i ethvert uterom. Både dekorative inne og ute. Hos Ambiplants tilbyr vi kunstige laurbærplanter som gir den samme fortryllende skjønnheten uten behovet for kontinuerlig stell.

  Naturtro Design, Lite til ingen anstrengelse

  Vår serie av kunstige laurbærplanter er nøye konstruert for å etterligne det naturlige utseendet til ekte laurbær. De detaljerte bladene og den livaktige grenstrukturen gir en realistisk følelse. Naturlig og flott vintergrønn buskplante.

  Fleksibel dekor

  Med en kunstig laurbærplante kan du skape et grønt og flott utseende i ditt uterom. Plasser den i en krukke på terrassen, som et sentralt fokuspunkt i stuen eller som en del av et større arrangement.

  Holdbarhet og beskyttet mot sollys

  Våre kunstige laurbærplanter trenger ingen spesiell omsorg, og de slipper ikke alle blader eller visner bort. Dette sikrer en vedvarende estetisk appell året rundt, uansett ulike værforhold som tørke og mye regn eller basert på sesong*

  *Sterk vind og uvær sliter også på kunstige planter som alt annet vi har ute i lengere perioder. Vi anbefaler derfor for å holde enda lengere på holdbarheten at du skåner dine planter for det mest hardføre været. Sett gjerne planten i le for vind og ta de inn om vinteren. Da holden planten sitt utseende enda lengere.

  Ambiplants - Kunstige planter i høy kvalitet

  Vi hos Ambiplants er dedikerte til å tilby kunstige planter av den høyeste kvalitet. Våre kunstige laurbærplanter er nøye utvalgt og designet for å tilby den mest realistiske og estetisk tiltalende løsningen for ditt hjem eller din hage.

  Med våre kunstige laurbærplanter får du den tidløse skjønnheten til laurbær uten bekymringene knyttet til vedlikehold. Utforsk vårt utvalg av kunstige planter og oppdag hvordan du kan legge til en touch av klassisk eleganse i ditt interiør uten noe annet enn beundring.

  Kontakt oss for ulike spørsmål

  Vi kommer gjerne med tips og råd. Kontakt oss på mail for raskt svar alle ukedager. Send gjerne bilder og info av ditt prosjekt.