Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  10 august 2021

  Kunstige naturtro palmer

  Kunstige palmer

  Generelt er en palme vanskelig å vedlikeholde, særlig på et kontor, også på grunn av klimaet inne, ofte er det varmt om dagen og kvelden kaldere, og fuktighetsgraden kan også være ett problem for et palme tre. Med en kunstig palme får du en spesiell atmosfære, og hos Ambiplants finner du ikke bare forskjellige kunstige palmer, men også kunstige trær som passer perfekt hjemme eller på kontoret ditt. En kunstig palme er da et godt alternativ. Vi gir deg gjerne råd og tips for valg av eventuelle kunstige palmer. Har du spørsmål om vårt tilbud av kunstige palmer? Kontakt oss da via telefon eller email. Vi hjelper deg gjerne. Om du er ute etter kunstige planter eller kunstige blomster vi er glade for å hjelpe.


  Ambiplants har ett utbredt utvalg av kunstige palmer. De kunstige palmene blir gjerne brukt til å skape en tropisk atmosfære i hjemmet ditt, eller på kontoret. En ekte palme er ikke så sterk og den kan visne fort. På grunn av klimaet i Norge er det vanskelig å holde liv i ei ekte palme. Hvis dette er hobbyen din, er det selvfølgelig en utfordring. Men vil du heller nyte en tropisk dekorasjon med grønne palmer, da er en kunstig palme fra Ambiplants absolutt tingen for deg . Våre kunstige palme trær er laget slik at de er veldig lette å vedlikeholde.

  Størrelse på kunstige palmer

  I vårt store utvalg av kunstige palmer, har hver enkel palme en stamme av tre, og naturlige blad stilker. Derfor ser disse palmene helt ekte ut. Hos oss kan du bestille palmer av forskjellige størrelser, og forskjellige blad sorter. Er det høyt under taket, velg da en høy kunstige palme, og en mindre til et lite rom. Vi leverer også forskjellige størrelser på de andre kunstige plantene i vårt utvalg. 

  Til inne eller ute bruk

  Man må også kunne skape forskjellig atmosfærer med forskjellige kunstige planter. En kunstig palme passer absolutt til et eksotisk miljø, som for eksempel til en restaurant eller ett svømmebasseng.

  Med en optimal utstråling og av utmerket kvalitet, passer våre kunstige palmer til balkongen, restauranter og til reisebyrået. Vi kan forsikre deg at Ambiplants sine kunstige palmer er det rette valget å satse på.