Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  22 juli 2020

  Kunstige naturtro planter

  Kunstige planter

  I løpet av de siste årene er kunstige planter og kunstige blomster blitt veldig ettertraktet. Før hadde de kunstige plantene lite til felles med de ekte plantene, men nå er de blitt veldig like de ekteplantene. Materialet som blir brukt i de kunstige plantene og i de kunstige trærne spiller en stor og viktig rolle.

  Hos Ambiplants er nettopp kvaliteten veldig viktig. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere påstammene til de kunstige trærene.

  Kraftig forbedret kvalitet.

  I løpet av de ti siste årene har de kunstige plantene blitt brukt i boliger, kontorer og i offentlige bygninger. På grunn av populariteten til de kunstige plantene og kunstige trærne, er kvaliteten blitt forbedret kraftig i løpet av de siste årene, og takket være dagens gode kvalitet , kan man nesten ikke se forskjell på de kunstige plantene fra Ambiplants og ekte planter. Dette gjør de kunstige plantene fra Ambiplants svært attraktive for både forretnings og privat bruk.

  Ekte tre

  Bladene på de kunstige plantene er laget av rayon, mens stammene er av ekte tre. Ved å velge tre frade samme ekte plantene, er stammen akkurat lik som på ekte planter. Itillegg er treet behandlet slikat plantene vil holde seg fine i lang tid fremover, og du vil ha mye glede av dem. Ved montering av treet eller planten,blir stilkene som er av tre, bundet sammen, og satt i en liten potte med sement, slik at ikke greinene spriker fra hverandre. I greinene på trærne, blir det laget flere små hull, hvor små kvister festes. Pa disse kvistene festes også bladene, som er av kunstig silke.

  Festet mellom stammene og greinene, er laget med forsiktighet og presisjon, så her kan du nesten ikke se forskjellen pa de kunstige og ekte plantene.

  Kunstige planter 

  I løpet av de siste årene er kunstige planter og blomster blitt veldig ettertraktet og populære. Tidligere hadde de kunstige plantene lite til felles med de ekte, men nå er de veldig like de ekte.  Materialet som blir brukt i de kunstige blomstrene og trærne, gjør dette at forskjellen er liten. For Ambiplants er nettopp kvaliteten veldig viktig. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan kvaliteten på greinene til de kunstige tærene er blitt kraftig forbedret. I løpet av de siste årene, har kunstige planter og trær inntatt både boliger, kontorer og offentlige bygninger. Populariteten av disse, har ført til en kraftig forbedring av kvaliteten. Takket være den fine kvaliteten, kan en nå nesten ikke se forskjell på de ekte og kunstige plantene som føres av Ambiplants. Dette gjør plantene fra Ambiplants svært attraktive og etterspurt, både av private og bedrifter.

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »