Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  1 mai 2020

  Kunstige planter har mange fordeler

  Derfor bør du velge kunstige planter

  Kunstige planter er et fantastisk alternativ for alle som ønsker å bringe litt grønt og liv inn i hjemmene sine. Folk har brukt silke til å lage kunstige blomster i over tusen år, og kombinert med moderne teknolog kan alt fra små buketter til store potteplanter få et realistisk og vakkert utseende. Det er mange måter kunstige planter kan brukes til å gjøre hjemmet ditt fyldigere, friskere og lysere. I denne artikkelen ser vi på noen av de mange fordelene med å ha kunstige planter i hjemmet ditt.

  Kunstige planter har lang holdbarhet

  Kanskje den største fordelen med kunstige planter, enten det er en plante, blomst, eller busk, er at de aldri visner eller blir slappe, og vil se realistiske og nydelige ut i mange år. De er ekstremt langvarige, slik at du kan nyte dem uten ekstra stress eller kostnader. Du trenger bare kjøpe en kunstig plante en gang.


  Ingen vedlikehold eller pleie kreves

  En av hovedgrunnene til at vi elsker kunstige planter er at du ikke trenger å bekymre deg for å holde dem i livet med vanning hver dag, du kan i stedet lene deg tilbake og slappe av. De kan samle litt støv innimellom, men det er enkelt å tørke vekk støvet fra de kunstige plantene med en tørr klut. Dette er definitivt enklere enn levende planter.

  Allergivennlige kunstige planter

  Kunstige planter er perfekte hvis du lider av diverse allergier og helseproblemer som blir utløst av pollen eller dufter. Du trenger heller ikke å bekymre deg for at gjester kan ha allergier. Hvis du ikke kan ha vanlige planter hjemme på grunn av allergier bør du definitivt se nærmere på kunstige alternativer.

  Barne- og dyrevennlige kunstige planter

  Hvis du har et barn eller kjæledyr vet du sannsynligvis at de elsker å putte ting i munnen, og det er noen planter og blomster som kan være ekstremt giftige. Kunstige planter kan være et godt alternativ. De ser fremdeles ekte ut, men du kan være trygg på at de ikke er skadelige for barn eller dyr.

   

  Sesongblomster tilgjengelig hele året

  Hvis du elsker blomster som vanligvis bare er tilgjengelig i korte perioder om sommeren eller våren vil du bli glad for å høre at disse blomstene er tilgjengelig hele året dersom du kjøper kunstige versjoner. Dersom du har noen blomster du mener passer ekstra fint rundt påske, jul, sommeren eller andre spesifikke tider på året er det heller ikke et problem å bruke de samme kunstige blomstene mange år på rad. Bare pakk ned blomstene når du ikke bruker dem og pakk dem ut igjen neste år.

  Lag et perfekt design

  Mange ønsker å lage en fin blanding av blomster og planter som kan settes på bordet eller henges på døren som en krans, men de føler at det ikke er verdt alt arbeidet når blomstene dør kort tid senere. Med kunstige blomster er det ikke noe problem å lage en krans til døren eller en fin bukett som kan vare i mange år. Dersom du har mange forskjellige kunstige blomster kan du også bytte dem ut eller prøve nye spennende kombinasjoner for å holde designet nytt og spennende uten at du trenger å kjøpe nye blomster.

  Det økonomiske valget

  Det er ingen tvil om at kunstige planter er det beste valget rent økonomisk, å kjøpe nye planter med jevne mellomrom fordi de visner og dør blir fort dyrt. Et engangskjøp av en plante du kan ha i mange år er mye billigere i det lange løp. Dersom du pleier å kjøpe en bukett med blomster i uken for å kunne ha noen vakre blomster på bordet kan du spare tusenvis av kroner i året på å kjøpe kunstige blomster i stedet.

  Det er mange gode grunner til å velge kunstige planter og blomster. Det er ikke nødvendigvis slik at kunstige planter ikke er like fine som ekte planter. Dersom du enda ikke er overbevist bør du definitivt prøve det ut slik at du kan se selv hvor praktisk og vakkert det er å pynte hjemmet ditt med kunstige planter.