Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  4 november 2023

  Kunstige planter - Kjøp hos Ambiplants

  Hvorfor ambiplants.no?

  Vi har her hos ambiplants Norges største og beste utvalg kunstige planter, blomster og kunstige trær. Når du handler hos oss skal du vite at du får naturtro planter i høy kvalitet til markedets beste priser.

  Kunstige planter er ambiplants sin spesialitet. Det er kunstige planter og blomster vi jobber med hver eneste dag. Våre produkter er nøye utvalgt og kvalitets sjekkes personlig av oss. Vi designer og produserer meste parten av vårt sortiment selv. Dermed er mange av våre produkter unike og ikke mulig å finne andre steder. Det vil alltid finnes noe som ligner, men ikke samme produkt.

  Høy kvalitet og lang levetid

  En kunstig plante skal være verdt det du betaler for den. Det er viktig at den holder seg fin over tid og helst lengere enn antatt. Ved riktig behandling varer kunstige planter evig. Det er stor forskjell på om du har kunstige planter inne eller ute. Vi hjelper deg gjerne å finne riktig kunstig plante til ditt formål.

  Kunstige ute planter skal være UV-beskyttet og bør designes for å tåle noe uvær. Se våre uteplanter her. Vi anbefaler alltid å ta vare på dine planter. Ta dem inn eller sett dem i le for vind og uvær. Ute er det flere faktorer som skaper slitasje, det er derfor viktig å ta vare på plantene så du kan nyte dem i flere år. 

  I nettbutikken ser du merkene UV og Premium Collection på våre produkter som har best og høyest kvalitet. Disse kan mest ikke skilles fra den ekte planten i naturen. Det er selvsagt smak og behag, men detaljer, fargenyanser og oppbygning av plantene er tatt fra de levende plantene i naturen.

  Du finner produkter i nettbutikken uten disse merkene også. Vi står for naturtro planter og blomster. Etter mange runder så har vi luket ut flere produkter som vi ikke ønsker å selge. Det skal være en standard hos oss og den holder vi på! Allikevel så er det slik at kvalitet gjerne følger litt med prisene. Hvert fall her hos oss. Vi har enkelte varer som absolutt er flotte, men en mer budsjett vennlig versjon.

  Kunstige planter - Budsjett vennlig

  En budsjett vennlig kunstig plante fra ambiplants skal absolutt være fin og flott. Disse produktene er ikke merket med Premium collection og er gjerne billigere i pris. Vi har gjerne flere varianter av ulike planter arter. Noen litt rimeligere enn andre, slik at alle kan finne gode produkter i sine prisklasser.

  Det er viktig for oss å nevne at våre priser er utrolig gode priser. Vi har sjeldent salg og diverse kampanjer, rett og slett fordi vi har tro på en god pris alltid! Og ikke kun greie priser på salg. Det skal ikke være nødvendig å vente på salg for å handle hos ambiplants.

  Vi har produkter til under 100-lappen opp til godt over 1000-lappen. Noe for alle og enhver! Husk at en kunstig plante av god kvalitet varer i årevis ved riktig bruk. Det er mye produkt for pengene!

   

  Kontakt oss gjerne om du ønsker tips, råd eller veiledning til ditt planteprosjekt!