Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  14 juni 2023

  Kunstige planter med ekte naturlig stamme av tre

  Flere av våre kunstige trær har ekte tre-stamme

  En ekte stamme gjør at den kunstige planten blir utrolig naturtro og ser enda mer levende ut. Stammen lever ikke! Den er mumifisert og stoppet i vekstsyklusen. Skikkelig fascinerende teknologi. Vi i ambiplants er stole av å kunne tilby kunstige planter i høy kvalitet. Vi brenner for våre planter og deres naturlige design. Kunstige planter og blomster samt trær og annen dekor er våres lidenskap!

  Vi sjekker og modifiserer produkter i vårt sortiment kontinuerlig. Grønnfargen på bladene skal være riktig og ikke minst så skal det være detaljerte nerver i bladene. Om du tar vår kunstige plante med på ditt nærmeste hagesenter, så skal du kunne se at planten ligner veldig på den levende du finner der. Vi tar inspirasjon fra ekte planter og designer falske planter med samme detaljer og farger.

  Våre kunstige trær er helt unike

  Vår kunstige tropisk fikus er blant disse produktene med ekte tre. Stammen er fantastisk flott, med mange tynne grener som sammen lager en tykk og solid stamme i passende design til planten. Bladene er av høy kvalitet med detaljer og en frisk grønn farge.

  Oliventre spesial har ekte oliventre stammer fra Spania! Disse er vi utrolig stolte over og de er super populære blant våre kunder! Stammene er helt unike og ingen av disse er helt like. Produktet er unik og eksklusivt. Disse kunstige oliventrærne er også UV-beskyttet. Bladene tåler sollys.

  Ta vare på din kunstige plante og stammen på den

  Kunstige planter uansett stamme MÅ IKKE stå i vann. Drenering er veldig viktig. Ikke fordi planten drukner, den er jo ikke levende... men det er ingen materialer som er særlig glad i vann. Står produktet i mye vann over lengere tid så vil det bli ødelagt. Stammen kan råtne, flasse av og lignende. 

  - Pukk/Grus drenerer godt. Leca også.

  - Lag gjerne dreneringshull i plastpotten på produktet, om det ikke alt er hull i den. Og bruk potter med dreneringshull eller lag hull!

  Vi selger potter i flotte design og med drenering. Både inne og utepotter. Kontakt oss gjerne om du ønsker tips eller råd :)

  Lykke til med planteprodjektene! Vi digger å se produktene i utemiljø og innemiljø hos våre kunder. TAGG OSS GJERNE #ambiplants