Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  29 desember 2023

  Kunstige planter og blomster ute - UV-beskyttet ambiplants.no

  En Frisk Touch for Utendørs Skjønnhet: Kunstige Uteplanter

  Skap Grønn Harmoni i Utendørsområdene Dine

  Når du tenker på utendørsområdet ditt, tenk på våre Kunstige Uteplanter - en frisk og vedvarende løsning som gir deg et grønt pust uansett sesong, vedlikehold eller stell.

  En Fargeblanding for Hvert Utendørsrom

  Våre Kunstige Uteplanter kommer i en rekke farger og størrelser, slik at du kan skape en fargerik oase på terrassen, balkongen eller i hagen din. Hortensia blomster eller grønne tuja og buksbom.

  Beskyttet mot Solens Stråler

  UV-behandlingen på disse kunstige buksbomene,tujaene, hortensiaene og laurbærplantene sikrer at de bevarer fargen og friskheten. Uten denne beskyttelsen kjenner nok flere til det at den grønne friske fargen går over til en blå-grønn farge i sterk sol. Det er ikke mange dagene i sterk sol før dette skjer, uten UV-behandling. Se derfor etter våre produkter merket med UV. Våre uteplanter.

  Drenering for Varig Skjønnhet

  God drenering er nøkkelen! For disse kunstige utendørsplantene er det viktig å sikre at de står i godt drenert jord eller med hull i pottene, slik at de forblir friske og fine gjennom hele året. Blir stammen stående over lengere tid i vann kan den ekte trestammen bli skadet. Drenering er derfor veldig viktig!

  Allsidig Dekor for Utendørsområder

  Enten du ønsker å ramme inn inngangspartiet med tuja eller legge til fargerike hortensiaer i blomsterbedet, disse kunstige plantene gir deg muligheten til å skape din egen utendørs stil.

  Vedvarende Skjønnhet, Uansett Vær*

  Med kunstige utendørsplanter trenger du aldri bekymre deg for sesongendringer eller værforhold - disse plantene forblir vakre og livlige året rundt. *Uvær som storm, sterk vind eller snø og frost sliter også på kunstige planter på lik linje som andre utendørsdekor. Vi anbefaler å skjerme plantene for det verste uværet, så du kan nyte skjønnheten over flere år. Ta inn plantene om vinteren om du kan det og sett plantene i le for sterke vindkast.

  Den Perfekte Utendørs Partneren

  Disse kunstige utendørsplantene er det ideelle selskapet til utendørsområdet ditt. De krever ingen spesiell behandling, bare nyt synet av deres vedvarende skjønnhet. Når du har fulgt våre råd og tips om beplantning og plassering kan du sette deg tilbake å nyte dine nye dekorasjoner. 

  Skap Ditt Personlige Uterom

  Gjennom valg av farger, størrelser og plassering, kan du skape ditt eget utendørs paradis med disse kunstige plantene. La kreativiteten blomstre! Kontakt oss gjerne for innspill.

  En Langvarig Uteopplevelse

  Med vår serie av kunstige utendørsplanter kan du glede deg over en langvarig, vedlikeholdsfri skjønnhet i hagen, på terrassen eller balkongen din.

  Et Friskt Touch i Utendørs Hverdagen

  Enten det er en solrik sommerdag eller en rolig høstkveld, disse kunstige utendørsplantene legger til et friskt pust og en varig skjønnhet i hverdagen din utendørs.

  Med våre UV-behandlede, fargerike og varige kunstige utendørsplanter, kan du skape et utendørsrom som alltid er fylt med friskhet og grønn harmoni.