Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  25 september 2023

  Kunstige Stueplanter - Lettstelte planter til stuen

  Kunstig stueplante

  En kunstig stueplante gjør susen mest like godt som en levende plante. Falske planter er ikke som de en gang var. Hvert fall ikke kunstige planter og blomster fra ambiplants. Du kan ikke lengere se umiddelbart at en plante fra oss er kunstig. Flere av våre kunstige planter er med stamme av ekte tre. Den falske plastplanten er ikke bare av plast eller tekstil. Både bedre for miljøet men også veldig viktig for utrykket. En kunstig plante med ekte trestamme ser mektig naturlig ut. Dette sammen med våre detaljerte blader i de rette nyansene av grønn.

  Grønne tilskudd til ditt interiør

  Kunstige planter er lettstelte og holder på grønn fargen. Vi har merkene UV og premium collection som holder en sky høy standard på både kvalitet og utseende. Se for deg selv, du vil ikke angre.

  Det er mange fordeler med kunstige planter. Falske planter trenger ikke stell og ser like flotte ut uke etter ute, til og med etter en ferie når du kommer hjem og igjen har passet på plantene dine! Det er meget praktisk og dekorativt med kunstige planter. Noen ønsker kun ekte levende planter, det forstår vi at enkelte ønsker og da anbefaler vi at dere holder dere til det. Skulle dere allikevel ønske å teste ut en kunstig plante, så er dere hjertelig velkommen til oss i showroom eller nettbutikken!

  Det er ikke slik at du enten må ha bare kunstige eller levende planter. Du kan fint ha litt av begge deler. The best of both worlds. Det er helt opp til egne ønsker og preferanser. Kunstige planter forurenser ikke innemiljøet, men de gjør ikke så mye for å rense luften heller. Det er flere helsemessige fordeler ved levende planter i hjemmet, men også ulemper som med alt her i verden.

  En kunstig plante tiltrekker seg ikke innsekter og er ei giftige. Både allergivennlig og dyrevennlig. 

  Vi anbefaler:

  Kunstige Monstera til stuekroken.

  Kunstige strelitzia majestetisk nær sofakroken.

  Kunstige trær ved tvkroken, blant annet hva med et kunstig oliventre.

   

  Vi har over 2500 ulike varer. Kunstige blomster, planter og trær. Finn dine favoritter til ditt hjem på ambiplants.no. Del gjerne og tagg oss så vi kan se ditt nye blikkfang. #ambiplants