Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  6 april 2022

  Kunstige sukkulenter som dekorasjon

  Slik bruker du kunstige blomster og sukkulenter

  Sukkulenter er dekoratørens hemmelige våpen. Frodige og vakre, men allikevel allsidige nok til å plassere nesten hvor som helst, sukkulenter kan raskt gi liv til hjemmet eller kontoret. Av alle kunstige blomster er sukkulenter de som likner mest på den levnede planten da sukkulenter naturlig ser litt ut som de er laget av plast. Tingen er at som alle eksotiske planter kan de være notorisk tøffe å holde i live, noe som gjør at kunstige blomster blir et fantastisk alternativ. La oss ta en titt på forskjellige typer sukkulenter, og hvordan du kan holde dem flotte.

  Varianter

  Sukkulenter kommer i alle størrelser og fasonger i naturen. Fra kaktus til aloe er de et vidunder å se. De finnes vanligvis i tørre klima, da deres kjøttfulle, tykke blader og røtter er bemerkelsesverdig i stand til å fange og lagre selv den minste mengden fuktighet. De har en tendens til å ha voksaktige, piggete eller litt hårete egenskaper, som er ment å beholde fuktighet rundt planten... men også legge til det slående utseendet til hver plante. Det er dette som gjør at de kunstige blomstene ligner så mye på de ekte plantene.

  Det er et utrolig utvalg av eksotiske sukkulenter med unike geometriske trekk som skiller seg ut fra mengden. Mange sukkulenter har en tendens til mindre størrelser, noe som gjør dem ideelle til å bli presentert på mange forskjellige måter i flere trange rom. De er vanligvis billige, noe som lar deg få et bredt utvalg for alle rommene. Så hold et åpent sinn og skarpt øye med uvanlige arter som kan gjøre pulten eller sidebordet vakkert. I sin kunstige form er de selvsagt også svært billige, spesielt i lengden da kunstige blomster holder seg svært lenge.

  Slik bruker du dem i ditt design

  Som vi nevnte, er det morsomme med sukkulenter deres lille, men utskiftbare kvalitet. Du kan vise mange forskjellige former og farger i samme ordninger. Runde presentasjoner lar deg vise frem en større dramatisk art, og omgir den med komplementære kortere planter. Vi elsker den piggete agaven som stiger opp i midten flankert av mørkere grønne rundere typer. Å spre hvit dekorstein rundt plantebunnen med en mørkere planter gir stor kontrast for å markere de enkelte artene.

  Du kan også jobbe med horisontale planter, som du kan plassere i områder med lav profil som et smalt skrivebord eller bokhylle. Å stille opp tre eller fire identiske planter gir et glatt, ensartet utseende, mens kontrasterende størrelser og arter gir en eklektisk følelse og definisjon. Luftplanter, selv om de ikke er teknisk sett er sukkulenter, har et lignende utseende, og trenger ikke engang jord (selv om du må senke dem innimellom), slik at de kan henges i glassglobber i varierende lengder for den vertikale effekten. Og ikke glem det enorme utvalget av kaktus som kan brukes på lignende måter! De kan legge til gode vertikale detaljer i hjørner og vinduskarm, og større arter kan forsterkes med høye planter for å fremheve dem. Kunstige blomster kommer i alle slagst former og fasonger, inkludert kaktuser. Når det er sagt er kaktuser så lett å ta vare på (bare ikke gi dem for mye vann) at du kanskje kan skaffe en ekte kaktus i stedet for kunstige blomster.

  Vedlikehold og stell

  Sukkulenter kan være vanskelig å holde i live. De trenger presise mengder vann (de kan bli skadet av for mye eller ikke nok), akkurat den rette mengden sollys og jord som har optimal drenering. I tillegg kan plassering av forskjellige arter sammen i samme arrangement (som vist ovenfor) gjøre det enda mer utfordrende, ettersom hver plante kan ha forskjellige pleiebehov. Så det er litt lettere å skaffe seg kunstige blomster, disse vedlikeholder du enkelt ved bare å tørke av støv innimellom og kanskje vaske dem et par ganger i året.