Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  5 mai 2017

  Kunstige trær som er ekte ut

  Kunstige Trær

  Leter du etter en dekorasjon med naturlig utstråling, da vil ett kunstig tre gi den rette følelse av å ha noe grønt inne. Dette hjelper selvsagt Ambiplants deg med. Vi har ett fantastisk tilbud av kunstige planter, kunstige blomster og selvfølgelig kunstige trær. Her kan du velge en bestemt type kunstige tre du kan også variere med forskjellige typer. På denne måten holder du interiøret ditt levende uten vedlikehold. Ambiplants har flere muligheter å tilby deg. Vi kan hjelpe deg personlig med f. eks. prosjekt beplantning av  kunstige planter og trær. 

  Kunstige planter til innebruk

  Produktene på denne siden er kunstige trær til innebruk. Disse kan brukes på kontoret og i offentlige bygninger. Vårt varemerke er at de ser helt ekte ut og de er et utmerket alternativ til ekte planter. Bladene og greinene er lette å forme etter eget ønske. 

  Ekspert på kunstige trær

  I løpet av de siste årene har Ambiplants blitt en ledene aktør innenfor kunstige trær. Vi hjelper deg gjerne videre med valg av kunstige trær som du ønsker å kjøpe. Vi har også kunstige busker som ofte blir brukt til dekorasjon på kontoret. Kunstige trær som palmer og bambus brukes i stua og ellers i andre deler av huset til å skape en tropisk atmosfære. 

  Kunstige trær som kontor planter

  Hos Ambiplants ser vi ofte at kunstige planter brukes i store offentlige bygninger inkludert kontorer. Ett kunstig tre fra Ambiplants er av høy kvalitet og ser helt ekte ut. De grønne kunstige trærne sørger for en rolig atmosfære på kontoret ditt. Inne klima på kontoret er heller ikke alltid bra for de ekte plantene. Det betyr i praksis at det følger mye arbeid med som igjen koster tid for de ansatte. Derfor er kunstige tre absolutt å anbefale. Plasser de kunstige trærne f.eks. i en møtesal hvor ansatte ikke oppholder seg daglig og du trenger du ingen vedlikehold. Er ikke de ansatte til stede så har de ikke alltid tid til vanning av plantene som igjen fører til at de de visner.

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »