Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  27 mars 2023

  Magnolia Blomstergren - Skap vårstemning med kunstige vårblomster!

  Magnolia blomsten stammer fra en gammel art av nydelige blomster. Den vokser naturlig i Østen, nærmere bestemt Nord- og Sør-Amerika og noen ulike steder i Asia. Blomstergrenen med Magnolia blomsten er svært ettertraktet, og det er ikke så rart når den er så lekker som den er! Våre kunstige magnolia blomstergrener kommer per nå i et begrenset utvalg. 

  Vi elsker denne kunstige blomsten og håper vi kan designe flere flotte magnolia i kunstig variant. Magnolia er kalt opp etter den franske botanikeren Pierre Magnol, som levde rundt år 1700. Etternavnet har to opphav. Det ene er fra det tyske fornavnet Magnulf, som betyr makt/styrke og ulv. En mektig og praktfull blomst. Vi har også magnolia potteplante og flere andre flotte kunstige blomster.

  Til påske er blant annet kunstige gåsunger en favoritt. Stilken med gåsunger er lang med mange flotte skudd, du kan fint dele den opp i mindre stilker om du ønsker det! Flotte farger og blomster er til glede for store og små nå som våren nærmer seg. Kunstig kirsebær eller salix passer seg godt. Se hele utvalget og del gjerne dine dekorasjoner med oss.

  Del dine bilder og øyeblikk med oss på Instagram @ambiplants.no #ambiplants

  Kunstige blomster er flotte og ikke minst praktisk! De trenger ikke stell og passer dermed veldig fint på hytten eller jobben, men også hjemme. Det er kjedelig å pynte med blomster også reiser du bort på ferie for å komme hjem til døde planter og blomster... De kunstige plantene og blomstene er like fine når du komme tilbake fra ferien ;) Et lite tips fra oss!