Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  12 april 2023

  På grensen mellom kunstig og ekte - Naturtro Kunstige Planter

  Kunstige planter og kunstige blomster som ser helt ekte ut er det mange leter etter. Hos ambiplants jobber vi hele tiden for å gjøre våre planter så naturtro som mulig. Kunstige planter er ikke slik de en gang var. Tydelig kunstige og ikke alltid så pene som vi kunne ønsket oss. Det har heldigvis skjedd mye de siste tiårene, og de kunstige plantene blir bare mer og mer livlige. 

  Kunstige trær er veldig populært og noe vi har jobbet mye med de siste årene. Vi ønsker å tilby lettstelte planter. Du får kun kunstige planter hos ambiplants, men de har det lille ekstra. Ekte tre-stammer blant annet.

  Mumifiserte stammer av ekte tre som gjør planten eksklusiv og naturtro. De kunstige bladene er detaljerte og naturtro, men når du setter de sammen med den ekte stammen så blir resultatet bare helt nydelig. Det er ikke alle våre produkter som har disse ekte stammene, men veldig mange av dem. De resterende har naturlige stammer de også, det er alltid i fokus hos oss at plantene skal se naturlige ut.

  Naturtro kunstige planter gir en livlig atmosfære, uten søl og stress. Et nydelig tilskudd til ditt dekor og interiør. Du trenger ikke gjødsle, beskjære eller vanne dine kunstige planter. Reiser du på ferie, så vil planten fremdeles se like flott ut når du komme hjem. Eller tilbake til jobben fra sommerferie. 

  Ambiplants levere kunstige planter både til private hjem og til bedrifter. Vi er stolte over alle våre fornøyde kunder og gjør vårt beste for å yte god kundeservice. Produktene våre er vi stolte av og det samme med vårt flotte lag av dyktige ansatte. Som spesialister på kunstige planter vil vi ikke alltid kunne svare deg på spørsmål rundt levende planter, men tips og triks for våre kunstige - det kan vi!

  Bestill kunstige planter i nettbutikken vår ambiplants.no - eller besøk oss i showroom som ligger i Mandal. Våre kunder kommer med gode tilbakemeldinger og vi er stolte over å ha hele 4,9 stjerner på google. Vi gjør vårt beste for å tilby flotte kunstige planter og blomster som velikeholdsfritt kan pynte opp både hjem, hytter og kontor m.m

  Vi håper du finner noe du kan like. #ambiplants

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »