Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  24 februar 2023

  Plantene Som Trender Nå 2023

  Plantetrend som gir glede år etter år
  Kunstige planter er ikke slik de en gang var. I hvert fall ikke hos Ambiplants, hvor kvalitet og naturlig-look er høyt prioritert. Vi har fokus på at våre falske blomster og planter skal fremstå naturtro.

  Bladene på de falske plantene er detaljerte slik at de etterligner den levende. Før var gjerne bladene bare helt grønne uten noen form for mønster og liv i seg. Dette ønsker vi å unngå, slik at de falske plantene skal se så levende ut som mulig. Plantefargene er viktige, og en slager år etter år er helt grønne planter.

  Kunstige grønne planter som Kentia Palmer eller Strelitzia er populære med sine lange flotte grønne blader. Det samme med Alocasia og Calathea som er kortere i stilkene sine, men de har også helt nydelige grønne blader. Du kan kjøpe både med og uten mønster på bladene. Våre kunstige Calathea planter kommer i ulike varianter. De ulike plantefamiliene inneholder mange ulike typer og vi ønsker å kunne tilby dere den dere ønsker mest. Vi har derfor et stort utvalg av kunstige planter. Både kunstige grønne planter og kunstige planter med ulike farger på blomstene og bladene.

  Grønne og frodige planter går aldri av moten, men det kan være spennende å utforske andre typer planter. I 2023 er Kunstige Begonia eller den unike Kroton planten verdt å utforske. Vi har store planter og små planter. Fargerike planter og helt grønne planter. Noe for en hver smak.

  Av kunstige blomsterplanter finner vi Hibiskusblomst og den trofaste Orkide. Er det en plante vi selger mye av, så er det Kunstige Orkideer.

  Sjekk ut Norges største utvalg av kunstige planter i vår nettbutikk. Vi håper du finner dine favoritter i kunstig variant og blir imponert. Ta kontakt med oss om du lurer på noe.

  Tagg gjerne @ambiplants.no og #ambiplants i dine sosiale medier.

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »