Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  26 desember 2023

  Plantetrender for 2024: Fremtidsrettede Valg for Grønne Rom

  Plantetrender for 2024: Fremtidsrettede Valg for Grønne Rom

  Det nye året bringer med seg friske ideer og spennende trender innen grønne dekorløsninger. 2024 ser ut til å være et år der naturen tar en fremtredende plass i våre hjem, og plantetrender spiller en nøkkelrolle i å skape innbydende miljøer. La oss utforske noen av disse spennende tendensene:

  Tropisk Flora Tar Over

  Tropiske planter som Monstera og Bananplanter fortsetter å være i rampelyset. Disse store bladene og eksotiske plantene bringer inn en følelse av paradis i ethvert rom. Vi har et stort utvalg av kunstige Monstera. se her.

  Minimalistisk Eleganse

  Minimalistiske planter som Snake Plants aka Svigermorstunge og Aloe Vera blir stadig mer populære. Deres rene linjer og enkle estetikk passer perfekt inn i moderne og minimalistiske interiørdesign. Det samme gjelder for kunstige gress og strå. Se vårt store utvalg her.

  Biophilic Design på Fremmarsj

  Biophilic design, som inkorporerer naturelementer i innendørsrom, vinner terreng. Vertikale hager og innendørs plantevegger gir en følelse av harmoni og velvære. Plantevegg og mosevegg er mer og mer populært. Kast deg på trenden med grønne vegger av kunstige planter eller mose. 

  Islandsmose er vår mest populære kunstige mosevegg. Se mosemattene her.

  Hagemiks plantevegg er vår bestselgende plantematte 50x50cm som enkelt kan klikkes sammen til ønsket størrelse for ulike prodjekter både inne og ute. Se våre plantematter her.

  Makroplanter Skaper Fokus

  Store og imponerende planter som Fiddle Leaf Fig (Fiolinfiken) og Bird of Paradise (Strelitzia) blir statement-pieces. Disse makroplantene tilfører høyde og dramatikk til rommet. Et blikkfang hjemme i stue eller gang også perfekt i offentlige rom på arbeidsplassen. 

  Bærekraftig Innredning

  Bærekraftige planter og miljøvennlige dyrkningsmetoder er i fokus. Folk velger planter som støtter bærekraftige verdier og er en del av en grønnere livsstil. Kunstige planter fra ambiplants er naturligvis designet i ulike plast og tekstil. Vi har fokus på miljøet med å holde oss oppdatert på bærekraftige produksjons metoder. Våre trestammer er av ekte tre og flere av plantene våre er i resirkulerbart materiale. En kunstig plante fra ambiplants har høy kvalitet og vi ønsker at våre kunder kan ha sine produkter i flere år. De holder på sitt flotte utseende og skal ikke være til bruk og kast. 

  Kunstige Planter som Alternativ

  Med teknologiske fremskritt gir kunstige planter et realistisk og praktisk alternativ. De krever ingen spesiell omsorg og passer perfekt for de som ønsker grønt uten vedlikehold. I året som kommer vil det skje mye spennende for ambiplants. Det kommer flere nye produkter og overraskelser. Så følg med!

  2024 bringer med seg en spennende blanding av tropisk eksotisme, minimalistisk eleganse og bærekraftig fokus. Uansett om du foretrekker ekte eller kunstige planter, er dette året en feiring av naturens skjønnhet i våre hjem. Utforsk Ambiplants' brede utvalg av planter og blomster for å omfavne de siste trendene og skape et grønt paradis i ditt eget hjem.

  Ha en skikkelig flott grønt år.