Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  20 februar 2023

  Silkeblomster - Hva med kvaliteten?

  Silkeblomster 

  Det har vært en rivende utvikling når det gjelder kvaliteten på silkeblomster de siste årene. Tidligere kunne man si at de kunstige blomstene så rett og slett ut som plastblomster og hadde ikke et særlig pent uttrykk. Det som finnes av silkeblomster på dagens marked er fortsatt av varierende kvalitet, men det finnes silkeblomster produsenter som har tatt på alvor viktigheten av naturtroe silkeblomster. Silkeblomster som har god kvalitet vil følgelig være foretrukket om man ønsker et natutro og autentisk uttrykk. Ambiplants sine kunstige silkeblomster er av meget høy kvalitet og ligger følgelig også i et litt dyrere segment. Men velger du kvalitets silkeblomster kan jeg love at du også får det du betaler for. Silkeblomstrene klarer seg bedre over tid og er også bedre skodd mot falming. 

  Hvor kan man bruk silkeblomster?

  Det ligger i utgangspunktet ingen begrensninger i bruksområdet til de kunstige silkeblomstene, så lenge de brukes innendørs. Men fordelene med silkeblomstene er flere. Silkeblomstene trenger jo ikke vann og lys og dermed kan man også bruke de på steder hvor solen og dagslyset er begrenset. Hva med å friske opp litt i kjelleren med noen silkeblomster eller noen kunstige planter? Ved å velge kunstige blomster trenger man ikke bekymre seg over blomster som ikke klarer seg i et tøft blomstermiljø. Hva med hytta du kun bruker om sommeren eller hytta på fjellet? Der er det perfekt å bruke silkeblomster.

  Ved å velge silkeblomster som er av litt bedre kvalitet vil du garantert bli mer fornøyd og du kommer nok også til å bli litt overrasket over hvor realistiske og natutro silkeblomster kan være!

  Det finnes jo masse silkeblomster og velge blant, men en kunstig orkide vil alltid være en vinner og det er nok den mest populære blant våre produkter. Under finner du en vanvittig flott variant!