Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  1 juni 2021

  Slik får du mest mulig ut av de kunstige plantene dine

  Hvis du har kjøpe deg noen kunstige planter som du planlegger å dekorere med er det greit å tenke litt gjennom hvordan du best kan bruke de kunstige plantene slik at det ser vakkert og ekte ut. Bruk gjerne tipsene nedenfor som et utgangspunkt og supplementer med dine egne idéer om hvordan du kan få dine kunstige planter til å se best mulig ut.

  Sett de kunstige plantene dine et sted hvor de kunne ha vokst hvis de var ekte

  Dette kan virke åpenbart, men det er en god påminnelse å tenke på plasseringen av de kunstige plantene dine. Hvis du plassere dem i kjelleren eller i et mørkt rom, der det ikke er naturlig lys, vil det raskt avsløre dem som kunstige planter. Sett de på et sted i hjemmet ditt der de lett kunne ha vokst om de var ekte. Dette vil bidra til å overbevise folk om at det kan være ekte. Et godt eksempel på et sted du kan sette en kunstig plante er i vinduskarmen.

  Få planten til å se mindre kunstig ut

  Det er noen små ting du kan gjøre for å hjelpe de kunstige plantene dine til å se mindre kunstige ut. Et flott triks er å flytte den kunstige planten til en ny potte, og når du gjør det, bruk ekte jord. Det er ofte den falske jorden som avslører en kunstig plante, legg litt ekte jord oppå for å gjøre det mer overbevisende. Hvis folk ser at jorden er ekte har de ingen grunn til å tro at ikke planten også er det. Sørg også for å fjerne støv fra planten din regelmessig, en kunstig plante med masse støv ser ikke bra ut og vil raskt bli avslørt.

  Du kan også være kreativ med hvordan du prøver å selge illusjonen, noen ganger legger jeg en liten automatisk vanningsenhet i potten for å forvirre folk. Hvis du fremdeles vil ha noen levende planter i nærheten, kan du også blande kunstige planter med de ekte plantene. Hvis det er to planter og en av dem helt åpenbart er ekte vil det være naturlig å anta at også den andre planten er ekte, selv om du er litt usikker.

  Hvis du har en ekte versjon av den samme planten som den kunstige kan du ta et blad eller to fra den ekte planten og legge det i potten med den kunstige planten. Da ser det ut som et blad har flat fra den kunstige planten. Bare pass på at du ikke setter en kunstig plante rett ved siden av en ekte plante av samme type, da er det lettere å sammenligne de og se at den ene er kunstig. En kunstig plante med ekte jord, vanningsenhet og ekte visne blader som står sammen med ekte planter (ikke av samme type) vil være nesten umulig å avsløre for de som ikke vet at det er en kunstig plante.

  Lykke til med dekorasjonene dine, forhåpentligvis hjalp disse tipsene deg med å få et godt utgangspunkt for å bruke de kunstige plantene dine på en best mulig måte.