Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  20 februar 2023

  Slik finner du de beste blomsterbukettene med kunstige blomster

  Det er ingen hemmelighet at profesjonelle arrangerte blomsterbuketter kan være veldig dyre, spesielt med tanke på at de ofte bare varer en uke eller to. Det godt alternativ som alle burde vurdere er å kjøpe en skikkelig fin bukett av kunstige blomster.

  Det som er så flott med buketter av kunstige blomster er at selv om de også kan være dyre så varer de mye lengre. Hvis du skal kjøpe en bukett med ekte blomster for 200 kr hver uke i et år blir det over 10 000 kr i løpet av et år, det er mye penger for blomster. I stedet kan du bruke 200 – 500 kr på en skikkelig fin bukett med kunstige blomster som varer i mange år. Det er mye billigere og minst like fint hvis du velger en god bukett med kunstige blomster.

  Hvordan velger du den beste blomsterbuketten med kunstige blomster?

  Regel nummer en er selvfølgelig å velge den buketten du liker best. Prøv å velg en bukett hvor de kunstige blomstene ser mest mulig ekte ut. Det du bør unngå, er kunstige blomster som for eksempel er pyntet med falske regndråper eller flaske marihøner og lignende, de ber om å bare om å bli gransket nærmere og vil raskt bli avslørt. Hvis overflaten på bladene til blomstene er ekstremt blank eller de kunstige blomstene har unaturlige sterke farger vil de også se veldig kunstige ut.

  Fokuser i stedet på gjennomtenkte detaljer som føles ekte, som for eksempel et par blader som ser ut som de begynner å visne litt, da virker det mer ekte enn hvis de kunstige blomstene ser helt perfekte ut. Når du handler, må du ha bilder av den virkelige blomsten lett tilgjengelig, slik at du kan sammenligne utseendet på alt fra bladene til stilkene.

  Som sagt må du ikke være redd for å bruke litt ekstra penger på kunstige blomster av høy kvalitet, det er verdt det nå du skal ha dem i mange år.

  Hvordan får du bukettene dine til å se ekte ut selv med kunstige blomster?

  Det er mange små triks du kan bruke for å få kunstige blomster til å se mer ekte ut. Hvis du har buketten i en gjennomsiktig vase bør du helle litt vann oppi selv om det er kunstige blomster, hvis ikke ser folk med en gang at de ikke er ekte. Pass på at ikke vannet eller de kunstige blomsten blomstene blir skittent eller brunt hvis du har det stående for lenge, du kan bruke noen dråper klor eller blekemiddel for å drepe bakterier og holde blomstene og vannet rent. Bare pass på at du ikke overdriver slik at det kommer en sterk kjemisk lukt, og pass på at du ikke skader de kunstige blomstene. Det enkleste er kanskje å velge en vase som ikke er gjennomsiktig slik at du slipper å risikere å skade blomstene ved å ha de i vann over lengre tid.

  For at de kunstige plantene dine skal se levende og flott ut er det lurt å tørke av støv fra den kunstige planten med jevne mellomrom, gjerne opp mot en gang i uken. Det er nemlig ofte enkelt å se at buketter med kunstige blomster ikke er ekte fordi bladene har masse støv på seg.

  Lykke til med valget av bukett, og ikke vær redd for å prøve noen spennende buketter så lenge du liker dem.