Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  20 februar 2023

  Slik setter du sammen en vakker blomsterbukett av kunstige blomster

  Vi er sannsynligvis alle enige om at en bukett med blomster gjør et rom mer innbydende. Det mange ikke tenker over er at du kan lage disse selv med kunstige blomster som holder selg lenge. Enten en det er en romantisk bukett, et enkelt lavt arrangement på et lite bord, eller noe helt annet kan du antageligvis lage det ved hjelp av kunstige blomster. Dette legger de til et snev av naturlig skjønnhet i hjemmet ditt.

  Men vi vil være de første til å innrømme at å ikke vite hvordan vi ordner kunstige blomster i en bukket riktig kan føre til litt stress. Heldigvis er de vakre profesjonelle bukettene du beundrer på arrangementer eller middagsfester enkle å gjenskape når du vet hvordan du skal arrangere blomster. Les videre for å lære hvordan du lager en grunnleggende bukket ved hjelp av kunstige blomster. Da kan du få en bukket akkurat slik du liker den, og den vil holde seg i mange år hvis du bruker kunstige blomster.

  Husk at siden vi bruker kunstige blomster kan vi alltid bruke de kunstige blomstene til å lage andre kombinasjoner senere. Hvis du har en god del kunstige blomster liggende kan du lage nye buketter med jevne mellomrom slik at gjestene dine tror du har kjøpt inn en dyr bukket med ekte blomster for hver gang de besøker deg.

  Enkel oppskrift på buketter med kunstige blomster

  Det første du må gjøre er å velge blomster. Hvis du kjøper nye kunstige blomster så husk at dette er blomster du kan bruke i veldig mange år, det kan derfor lønne seg å betale en litt høyere pris hvis det betyr at de kunstige blomstene dine ser bedre ut.

  Lag en blanding av komplementære farger og varianter, eller velg en nyanse eller sort og hold deg til den. Ikke glem å legge til grønt for tekstur og farge. En bukett med kontraster kan være minst like fin som en bukket hvor alle fargene ligner, men pass på at du ikke blander for mange ulike farger slik at det ser helt rotete ut.

  Velg vasen din ut fra hvilken type blomster du planlegger å bruke og størrelsen og stilen på buketten du vil lage. Hvis du velger en gjennomsiktig vase bør du helle litt vann oppi selv om det er kunstige blomster, hvis ikke ser folk med en gang at de ikke er ekte. Pass på at ikke vannet eller blomstene blir skittent eller brunt hvis du har det stående for lenge, du kan bruke noen dråper klor eller blekemiddel for å drepe bakterier og holde blomstene og vannet rent. Bare pass på at du ikke overdriver slik at det kommer en sterk kjemisk lukt, og pass på at du ikke skader de kunstige blomstene.

  Begynn med å legge til de største blomstene først, legg til flere i en sirkel og snu vasen mens du går for å sikre at buketten er symmetrisk (eller den riktige typen usymmetrisk). Legg til neste blomstersort og gjenta til alle blomstene er lagt til. Avslutt buketten ved å legge til grønt, gress eller bær.

  Lykke til med din første bukett av kunstige blomster, husk at du alltid kan endre på bukettene senere når du får mer erfaring eller gode idéer.