Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  4 juli 2023

  Sommerferie- Tid for å planlegge uteplassen med lettstelte planter

  Uteplass og uterom kan endelig gjøres klart. Noen skal renovere hele uteplassen, mens andre har det meste klart og ferdig. Utemiljø gir rom for mange løsninger og kreativitet. Ulike soner til ulike behov og ønsker. 

  Hos ambiplants finner du dekor til uteplassen. Plantedekor av mange ulike slag, men en ting har de til felles og det er at de er kunstige. De kunstige uteplantene våre er behandlet og designet for å tåle nordisk klima. Falske planter og falske blomster som ikke visner bort eller trenger stell, hva blir vel bedre enn det? 

  Vi har ikke alle grønne fingre og heller ikke alle typer av planter og blomster klarer seg der du bor. Våre kunstige oliventre klarer seg i hele Norge. Det samme gjør våre kunstige hortensia, falsk buksbom og kunstige tuja.  

  En grønn uteplass hele året rundt og et blomstrende utemiljø hele sommeren. Spør oss om du lurer på noe. Vi anbefaler å ta inn de kunstige plantene om vinteren. De merkede plantene med UV, kan stå ute men miljøpåvirkninger vil kunne skade dem slik som med levende planter også. Storm og skikkelig uvær sliter på alt dessverre, men ellers er kunstige planter enkle å holde fine.