Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  8 juni 2023

  Sommerferien 2023 nærmer seg - Er uteplassen klar?

  Det nærmer seg sommer og det betyr ferie for mange og den håper vi alle nyter med å bade, sole seg og bare ha det nydelig i sommervarmen. Her i ambiplants holder vi sommeråpent.                                    Har du planteprosjekter i sommer?

  Vi har kunstige blomster og planter til uteplassen, samt potter og plantekasser. Ta en titt i vår nettbutikk for å finne dine favoritter til sommerens frodige uteområde. Årets uteplass skal være grønn og fin hele sesongen. Visste du at du fint kan reise på lang ferie, uten å tenke på plantene dine? Jepp, kunstige planter trenger ikke vann eller stell slik som levende planter. Det eneste som er verdt å tenke på er så klart uvær og vind som med alt annet du har ute. Det er viktig å passe på tingene sine. Litt ekstra kjærlighet kan gi dem flere års lengere levetid.

  Hagemøbler og dekor er spennende. Det er et hav av farger og design. Hos oss finner du ikke hagemøbler, men du finner kunstige planter, trær og blomster. Disse kan du dekorere uteplassen din med, noen hele året mens andre trenger at du tar dem inn om vinteren om du skal holde de så fine som mulig enda lengere. Det er utrolig praktisk med kunstige planter. Du planter de enkelt i potten din med lecakuler og løfter de rundt fra et sted til et annet etter som hvor du vil ha planten. Ta den falske planten med deg inn og ut og nyt synet av den der du er.

  Våre kunstige uteplanter kan stå ute hele året. Disse falske plantene er UV-behandlet og tåler sollyset godt. Se etter merket UV på produktet før du handler. Kunstige uteplanter fra ambiplants blir ikke blå, slik vi kan huske falske blomster ble før i tiden. Kunstig tuja eller kunstig buksbom er det letteste du kan ha i hagen din. Ingen vanning eller beskjæring er nødvendig. Ta det helt rolig, det er jo det ferien skal være til. Å slappe av.

  Noen elsker å drive med hagestell, andre liker det ikke eller får det kanskje ikke helt til. Kunstige planter er for alle sier vi. Det er ingen regler som sier at du må ha alt kunstig og ingenting ekte. Du kan fint blande ekte og falske planter. Noen steder er verre enn andre for ulike type planter, og da er det magisk å kunne plassere en kunstig planter der som tåler å stå der.

  Kunstige planter og kunstige blomster

  Vår premium collection av planter og blomster er designet for å tåle sollyset godt, og kan brukes ute på sommeren. Vi anbefaler at du tar disse inn om vinteren og når det er uvær. Dette for at ikke planten skal bli skadet eller ødelagt. De fleste plantene fra ambiplants tåler mye, men noen har lange blader eller høye stammer som kan bli utfordrende i vinden. Lune steder som hagestue eller bakgård er å foretrekke. Her må vi rett og slett bare bruke litt sunn fornuft, så plantene holder seg fine lengst mulig.

  Til våre kunstige planter har vi også potter. Innepotter og utepotter som tåler miljøet her i Norge. Sjekk hele utvalget her i nettbutikken eller kom innom showroom i Mandal.

  GOD SOMMER