Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  2 mars 2023

  Stilrene planter til hjemmet eller kontoret i kunstig naturtro design

  Kunstige planter i alle slags former og fasonger. Kunstige planter kan brettes og utformes slik du ønsker. Det finnes så klart begrensninger, men de fleste plantene våre kan bøyes og styles på ulike måter etter ønske.

  Ambiplants selger kunstige planter til bedrifter. Dekorer kontoret med grønne planter og skap grønne soner på pauserommet. Plantevegg eller mosevegg på jobben er blitt veldig populært. Det gjør mye med miljøet og er ikke så stor jobb å få til. Vi har et stort utvalg av kunstige plantevegger. Disse trenger ikke stell og de fleste er uv-behandlet. Plantevegger som da tåler sollys meget godt og gjerne kan plasseres i nærheten av et stort vindu, eller utendørs. 

  I nettbutikken vår finner du ulike kunstige planter som du kan dekorere med på kontoret på jobb. Enten i plantekasser eller potter dere har selv, eller som dere også kan kjøpe hos oss. Vi har et stort utvalg plantekasser og potter til både innendørs og utendørs bruk. Ta kontakt om du trenger hjelp, eller ønsker tips til passende potte for de kunstige plantene dine.

  Ideer til kontorinnredning med kunstige planter og blomster:

  - Fyll en reol med kunstige hengeplanter og grønne potteplanter.

  - Lag en unik kunstig plantevegg.

  - Fyll en frodig plantekasse med ulike kunstige grønne planter.

  - Dekorer taket med kunstige hengeplanter og blomster, eller kunstige plantematter.

  - En kunstig blomsterbukett som bringer inne våren og sommeren på kontoret.

  Ambiplants leverer kunstige planter og blomster til bedrifter og privatpersoner i hele Norge. Alle produkter er på lager. Du bestiller også leveres dine nye falske planter til deg med posten/bring. Det er ingen stress med kunstige planter. De kunstige plantene trenger ikke stell, men du kan godt tørke de for støv i ny og ne.

  Vi ønsker gjerne å levere kunstige planter til din bedrift. Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

  [email protected]