Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  1 mars 2022

  Ting å se etter når du skal kjøpe en kunstig plante

  Kunstige planter er et fantastisk alternativ til ekte levende planter for alle som ønsker å bringe litt grønt inn i hjemmene sine, men ikke ønsker alt arbeidet og kostnadene som kommer med levende planter. Det er mange måter kunstige planter kan brukes til å gjøre hjemmet ditt fyldigere, friskere og lysere. I denne artikkelen ser vi på hva du bør se etter når du skal kjøpe kunstige planter.

  Kunstige planter av plast eller stoff?

  Teknologien har kommet langt fra de superfalske silkeplantene våre bestemødre hadde overalt i huset sitt. Dette betyr at kunstige planter nå har en utrolig realistisk tekstur, farge og avhengig av kvaliteten på den kunstige planten, til og med reflekterende egenskaper. Dette gjelder spesielt kunstige planter av plast, som kan opprettes ved hjelp av former av ekte planter. Noen er til og med fylt med skum for en ultra-realistisk tekstilkvalitet.

  En stor fordel for kunstige planter av plast er at mange av de mest populære husplantene i moderne innredning ser ut som plast selv når de er ekte. Sukkulenter er et fantastisk eksempel - de virkelige ser allerede falske ut, så de falske ser automatisk ekte ut. Og ærlig talt, hvem elsker ikke utseendet på sukkulenter?

  Silkeplanter er også mye mer utsatt for slitasje enn kunstige planter av plast. De kunstige plantene blir avslørt med en gang når bladene er flossete eller bleket ut av solen. Det er med andre ord som oftest best å velge plast når du kjøper kunstige planter.

  Hva du skal se etter når du kjøper kunstige planter?

  Prøv å utnytte hovedårsaken til at moderne kunstige planter av plast fungerer så bra, det er at de etterligner utseendet til enkelte levende planter veldig bra. Du kan gjøre dette ved å kjøpe hovedsakelig falske versjoner av planter med den naturlig plast lignende estetikken: aloe, felebladfiken, luftplanter, lotusblader, slangeplanter, banantrær, visse typer bregner, og selvfølgelig sukkulenter! Det finnes også mange andre gode valg selvfølgelig.

  En annen smart idé er å kjøpe kunstige planter som etterligner bevarte varianter av ekte døde planter. Tross alt lever ikke de bevarte ekte plantene lenger heller! Sannsynligvis det mest klassiske valget i denne kategorien ville være en fin blomsterkrans til å henge på døren.

  Det du bør unngå, er kunstige planter som prøver litt for hardt. Hvis planten for eksempel er pyntet med falske regndråper, ber den bare om å bli gransket nærmere. Eller hvis overflaten på planten er ekstremt blank eller har unaturlige sterke farger. Fokuser i stedet på gjennomtenkte detaljer som føles organiske, som for eksempel "smuss" rundt basen i potten som får jorden til å virke ekte (eller bruk ekte jord med en kunstig plante). Når du handler, må du ha bilder av den virkelige planten lett tilgjengelig, slik at du kan sammenligne utseendet på alt fra bladene til stilkene.

  Lykke til med kjøpet, og ikke glem å holde de kunstige plantene rene fra støv slik at de fortsetter å se like ekte ut som da du kjøpte dem.