Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  3 mai 2022

  Tips til bruk av kunstige planter i hjemmet ditt

  Hvis du er en fantastisk gartner, botaniker, planteelsker eller har grønne fingre så er du heldig, ikke mange er gode på å stelle med planter. Mange av oss "vanlige folk" opplever at plantene våre visner eller ikke vil blomstre, da er det mye lettere med kunstige planter.

  Jeg er forelsket i kunstige planter, men for at det skal se bra ut må du passe på et par ting. Følg disse viktige tipsene for kunstige planter, så vil du aldri trenge å vanne planter igjen, og de kunstige plantene vil se fantastiske ut for alltid.

  Kjøp bare kunstige planter av høy kvalitet

  Hvis du skal bruke kunstige planter, må du forplikte deg til kunstige planter av den høyeste kvaliteten. Stol på meg; bare de aller beste kunstige plantene vil lure alle til å tro at du virkelig har grønne fingre. Dette betyr at du må bruke litt mer penger, da de beste kunstige plantene kan være dyre. Bare husk, disse planten vil vare veldig lenge.

  Her er noen ting å se etter i gode kunstige planter: en skikkelig stamme eller stilker, ufullkomne blader og en vakker potte (men ikke bekymre deg for mye om denne, for du kan alltid bytte den!) og noe som ser ut som jord. Det er faktisk ofte jorden som avslører en kunstig plante, denne bør ikke se ut som åpenbar plastikk.

  Det viktigste kjennetegnet på en god kunstig plante er selvfølgelig at du selv syntes den ser ekte ut. Hvis du blir lurt blir kanskje andre det også. Husk at kunstige planer av og til kan se litt for perfekte ut, da blir det åpenbart at de er kunstige planter. Små ufullkommenheter i bladene kan hjelpe med å få planten til å se mer ekte ut fordi folk ikke forventer at ekte planter skal være perfekte.

  Ikke alle typer planter ser like bra ut som kunstige planter

  Personlig er jeg veldig glad i mange ulike typer kunstige blomster, men det er noe som ikke ser like fine ut som andre når plantene er kunstige. Det er også noe kunstige planter som kan bli avslørende, hvis du for eksempel har kunstige roser på spisebordet i mange uker eller måneder uten at de visner så er det mistenkelig. Det er en god hovedregel å gå for planter som vanligvis holder seg lenge når de er kunstige. Et eksempel på dette er kaktuser eller potteplanter med lengre levetid en buketter.

  Det er også en fordel om planten har få detaljer, slik at det er vanskeligere å se forskjell på en ekte og en kunstig plante. Et veldig godt eksempel på en plante som både holder seg lenge og har lite detaljer er sukkulenter, dette er min personlige favoritt i kunstig format. Kunstige sukkulent planter ser veldig ekte ut og er veldig fine å pynte med.

  Konklusjon

  Kunstige planter er veldig fine å ha stående i hjemme, men pass på at du kjøper riktig plante. Kjøp en kunstig plante med høy kvalitet som ser ekte ut. Kunstige sukkulent planter anbefales sterkt dersom du er på utkikk etter din første kunstige plante.