Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  20 februar 2023

  Ulike typer blomsterbuketter du kan lage med kunstige blomster

  Det som er så flott med buketter av kunstige blomster er at de varer lenge og du kan bruke de samme kunstige blomstene til å lage nye buketter senere. Dersom du har en liten samling av kunstige blomster kan du lage nesten en hvilken som helst type bukket. I denne artikkelen går vi gjennom noen av de mest populære bukettene du kan lage med kunstige blomster.

  Enkel blandet bukett av kunstige blomster

  En veldig enkel bukket bestående av bare 2 eller 3 kunstige blomster og noen grønne blader er et godt alternativ dersom du ønsker en liten bukett som kan stå på stuebordet eller i vinduskarmen uten å være i veien.

  Som en hovedregel bør du lage buketten din halvannen gang høyere enn beholderen. Du bør også balansere bredden og høyden. Velg gjerne en liten vase for en slik bukket.

  Et klassisk valg for en slik enkel blandet bukett er å finne to farger som er forskjellige med som passer litt sammen, og gjerne en tredje blomst som ligger litt i mellom de to fargene. Et godt eksempel er lilla georginer kombinert med hvite duppsoleie blomster og noen flotte hvite roser med en svak rosa farge. Legg til litt blader så har du en nydelig, men enkel bukett av kunstige blomster. Du trenger bare tre enkle blomster for å lage en slik bukket.

  Vill skjønnhet bukett av kunstige blomster

  For en slik bukket bruker man typisk bare en blomst, gjerne roser i litt forskjellige nyanser. Kombiner med ekstra mye grønne blader slik at det er minst like mye grønt som det er roser. Da gir du den en følelse av vill natur, nesten som om buketten bare vokste opp av bakken i skogen.

  For en bukket som gir deg en følelse av å leve på en gård med kontakt med naturen anbefaler jeg at du velger en type kunstig blomst i enten en enkelt farge eller litt varierende nyanser av samme type blomst (for eksempel roser).

  For ett lekkert design gjør områdene med grønne blader høyere på den ene siden og la det smitte over på den andre siden for å gi buketten ditt en liten S-kurve, som får deg til å se ut som en proff!

  Ordne de grønne områdene i vasen først. Selv om det kan virke motstridende, gjør det det lettere å lage en vill, asymmetrisk bukett. Husk at i en slik bukket er det ikke lengre et mål å ha symmetri, det skal se vilt og tilfeldig ut (selv om det selvsagt er langt ifra tilfeldig).

  Legg til mye mer grønt enn du sannsynligvis tror du burde. I denne buketten blir det grunnlaget for å holde blomstene på plass, i stedet for skum eller tape holdes de kunstige blomstene på plass av en rekke kunstige blader eller grener.

  Andre typer buketter

  Det er selvsagt ingen grense for hvilke buketter du kan lage med dine kunstige blomster, men noen er mer avanserte enn andre. Vi håper du likte disse to grunnleggende og populære typene, dette er et godt sted å starte. Lykke til!