Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  12 mai 2023

  UV planter - Kunstige planter som tåler sollys

  Kunstige planter som tåler sollys

  Våre kunstige planter og blomster merket UV, tåler sollys meget godt. De blir ikke blå i bladene og ser naturtro ut. Det er ikke så mange som tilbyr UV-behandlet produkter som dette. Heldigvis har ambiplants mange flotte planter og blomster.

  UV-merket

  Vi har kunstige planter og blomster som kan stå ute hele året, disse har merket UV. Du kan ha disse ute også om vinteren, men vi anbefaler å ta de inn. Miljøpåvirkninger gjennom vinteren kan slite på planten, slik som med alt annet vi lar stå ute hele året. Det er ikke nødvendig å spraye disse med UV-spray, men det skader ikke heller. Våre UV-planter holder grønnfargen i flere år. Det er klart at de gjennom årene vil kunne falme noe. 

  Vår buksbom her utenfor har stått i flere år. Den er enda grønn og fin! Setter vi en helt ny buksbom rett ved siden av, så vil vi se noe forskjell. Det som er hovedpoenget er at de ikke blir blå som de gjerne gjorde før i tiden, de holder seg grønne.

  Premium Collection

  UV-merket symboliserer uteplanter hele året, mens Premium-merket er ment for sommerhalvåret. Våre kunstige planter og blomster merket med Premium kan fint benyttes ute om våren, sommeren og tidlig høst. Bladene tåler sollyset meget godt her også, det er mer uvær og vind som kan være en utfordring.

  Høy Kvalitet

  Vi ønsker ikke å anbefale våre kunder produkter til ulik bruk, uten å være sikker på at de holder det vi sier at de skal. Derfor har vi delt produktene i disse merkene. Du som kunde avgjør selv hvilke planter du ønsker å ha ute eller inne. Lurer du på noe må du gjerne ta kontakt! Vi er ærlige og gir anbefalinger etter vår kunnskap om våre produkter.  

  Lykke til med dekorering av uteplass og utemiljø!

  Vennlig hilsen alle i ambiplants :)