Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  1 april 2023

  VÅR SALG - En mengde kunstige uteplanter og trær til reduserte priser!

  Vår Salget er i gang! Det er endelig påske-tid.

  Hos oss i ambiplants er det viktig med et fokus på rettferdige priser og etiske salg. Vi har sjeldent salg, mest på grunn av at prisene alt er gode fra før. Vi er stolte over våre produkter og takknemlig for våre kunder! 

  Nå som det snart er vår ønsker vi å by på et vår salg. Her kan du finne mange fine kunstige ute planter. Kunstig Tuja og Buksbom er super populære produkter. Naturtro grønne bukser til uteplassen din, hjemme eller på hytten. Du kan fint velge deg et produkt av disse i en fin potte for å dekorere godt med litt grønt. Ellers anbefaler vi en grønn gruppering av planter. En buksbom spiral sammen med en buksbom ball blir alltid helt nydelig sammen. 

  Våre kunstige buksbom romerstil og tuja naturlig er del av vår salget! Dette er heldig for de av dere som kanskje kunne tenkt dere en ny grønn hekk. Da trenger du gjerne et større antall enn 1-2 og da er det alltid kjekt med litt rabatt. En hekk av kunstige planter er en enkel hekk å ha med å gjøre. Den holder seg fin og grønn, du trenger ikke beskjære eller gjødsle denne hekken. Ei heller tenke på å vanne den.

  Kunstige planter kommer som fremstilt på bildene. Ferdig utvokst og klare til beplantning. Lykke til!

  Nye kunstige trær i flere ulike design

  Kunstige trær er blitt mer og mer populært, og derfor har vi nå fått inn en mengde flotte typer til dere! Ta en titt og finn din favoritt! Blant Dracaena trær, fikus trær og laurbær trær kan det bli vanskelig å velge. Det forstår vi godt, da vi selv gjerne skulle hatt plass til et hver av disse hjemme hos oss selv..

  Ta kontakt om du lurer på noe. Vi sender gjerne flere bilder av våre produkter til deg. Du er også hjertelig velkommen til vårt showroom i Mandal. Kom å se de flotte produktene med egne øyne på doneheia her i vår flotte sørlandsby.