Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  12 november 2023

  Våre beste julegavetips!

  Julegave tips

  Det er tid for å handle inn gaver til store og små. Dekorative julegaver finner du hos ambiplants. Hva ønsker mamma seg? Hva ønsker søster seg? Bestefar hva ønsker han seg i år?

  Det kan være vanskelig å finne gaver til kjente og kjære. Noen har mange ønsker mens andre har ferre de kan komme på. 

  Her har dere våre tips som vi tenker alle ville likt å få pakket inn til både jul, bursdag, far- og morsdag.

   

  Gaver til Under 500-lappen

  Vi har samlet julegavetips til dere her. Noen store og noen små med stor variasjon. En blomster potte eller vase.

  Hva med en kunstig dekorativ orkide? Eller borddekorasjoner. En gave fra ambiplants varer og en gave som varer er verdt mer enn en som bare forsvinder tenker nå vi!

  En liten kunstig blomsterbukett som ikke krever noe mer enn at du pakker den inn å gir den til noen du er glad i. En perfekt julegave!

  Gaver til Under 1000-lappen

  Hos ambiplants finner du kunstige planter og dekor i de fleste prisklasser. Etter størrelse og matterialer kan du velge det som passer best for deg og dine. Til 1000kr får du mye for pengene. Evig varende dekor til flere år med glede.

  Årets julegavetips kan være en nydelig kunstig orkide. En hortensia bukett i flott vase, eller noe annet flott dekor til de som kanskje «har alt».

  En gave som krever lite i etterkant

  Potter og vaser skal du kun putte noe flott å se på nedi. Kunstig dekor som kunstige planter og blomster trenger heller ikke å stelles med i etterkant. De plasseres rundt om i huset etter ønske og kan tørkes litt for støv i ny og ne.

  Kjøp julegave hos ambiplants

  Vi har Norges Største Utvalg av Kunstige Planter og Kunstige Blomster m.m Det er verdt å ta en titt! Enten i Nettbutikken vår eller kom innom showroom i Mandal.

  Velkommen og lykke til med julegavehandelen.