Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  6 mai 2023

  Vårens farger og trender 2023

  Fargetrendene utgitt for våren og sommeren 2023 er Digital Lavender (Digital Lavendel), Solur Gul (Sundur), Luscious Red (Luscious Red), Tranquil Blue (Tranquil Blue) og Copper Green (Verdigris). Fargen døpt Viva Magenta er årets trendfarge for hele året 2023. Og denne fargen skal være toneangivende blant annet innenfor mote i det nye året. Kanskje også innen interiør og kunstige planter?

  Vi er ikke fargeeksperter men denne rosa/lilla fargen har vi også i kunstige blomster i nettbutikken. Dere kan se her om dere finner en ny favoritt blomst for 2023. 

  Vi kan si mye om fargetrender og interiørtrender, men noe som utmerker seg er det at trendene ofte kommer tilbake. Du kan fint bruke årets farge hele året og årene etter, eller rett og slett bare velge dine egne farger. 

  Grønne planter går aldri av moten

  Vi har ikke mange rosa/lilla planter uten blomster. Det er liksom de flotte knall grønne plantene som aldri vil forlate oss. Det er grønne planter i naturen og det er disse vi ønsker å ha med os inn i hjemmet. Selv om ambiplants har kunstige planter og blomster, så er fokuset på at de skal være naturtro. Vi ønsker ikke å fokusere på kunstige planter som ser kunstige ut. Vi designer kunstige planter med mål om at de skal se helt ekte ut. Dette jobber vi hardt med hver eneste dag og er meget stolte over utvalget vi kan tilby dere nå i vår nettbutikk.

  Ambiplants har drevet med kunstige planter i over 20 år nå, om denne reisen har vært utrolig spennende. Selv om plantemoten holder seg stabil, så er det teknologien og produksjonen av de kunstige plantene som overasker gang etter gang. De kunstige plantene og blomstene blir bedre og bedre enn noen sinne og du kan bare glede deg til din pakke kommer i posten. Eller om du har mulighet, kom innom showroom i Mandal og se de fantastiske plantene med egne øyne!

   

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »