Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Capi Natur Rektangel Rib Antrasitt 73cm

  Capi Capi Natur Rektangel Rib Antrasitt 73cm
  Produktbeskrivelse
  Capi Natur Rektangle Rib 73cmDenne lette plantekassen med nederlandsk opprinnelse har en spesiell struktur som vi kaller ‘Rib’. Rib refererer til plantekassens struktur. Inspirasjonen til denne potten kommer fra naturen, som alle andre strukturer i våre designpotter.Capi Nature Rib NL-plantekasse med sine myke og jordnære farger er den perfek...

  Capi Natur Rektangle Rib 73cm
  Denne lette plantekassen med nederlandsk opprinnelse har en spesiell struktur som vi kaller ‘Rib’. Rib refererer til plantekassens struktur. Inspirasjonen til denne potten kommer fra naturen, som alle andre strukturer i våre designpotter.
  Capi Nature Rib NL-plantekasse med sine myke og jordnære farger er den perfekte basen for din kunstige plante. Grå, elfenben, svart eller brun; Hver farge har sin egen sjarm. Den vakre fargen lages ved å bruke fargestoffer av høyeste kvalitet. Så denne tåler sollys hele dagen lang.

  Plantekasse
  for innendørs og utendørs bruk
  Denne Capi Nature Rib NL-plantekassen kan brukes i hagen, på terrassen eller på balkongen din, men også innendørs som tilbehør eller et designobjekt. Bruker du plantekassen ute? Så sørg for å bore et dreneringshull på størrelse med et kronestykke i bunnen av potten. På denne måten kan alt overflødig vann renne ut av potten.

  10-års garanti
  Denne potten har 10 års garanti mot produksjonsfeil. Hvis noe skulle gå galt med plantekassen din innen den tid, eller hvis du har spørsmål, kan du kontakte serviceavdelingen vår.


  Produktegenskaper til Capi Nature Rib NL
  Uknuselig
  Lett

  100% resirkulerbar (Bærekraftig produkt)

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  KOFZ963
  EAN
  8716443074295
  Høyde
  32 cm
  Bredde
  73 cm
  Lengde
  39 cm
  Liter
  77 L
  Farge
  Antrasitt
  Overflate
  Ribbein
  Materiale
  Polypropylen (Plast)

  Nylig viste produkter

  Capi Capi Natur Rektangel Rib Antrasitt 73cm
  Capi Capi Natur Rektangel Rib Antrasitt 73cm
  På lager
  NOK 1.529,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »