Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Capi Natur Rektangel Rib Elfenben 73cm

  Capi Capi Natur Rektangel Rib Elfenben 73cm
  Produktbeskrivelse
  Capi Natur Rektangle Rib 73cmDenne lette plantekassen med nederlandsk opprinnelse har en spesiell struktur som vi kaller ‘Rib’. Rib refererer til plantekassens struktur. Inspirasjonen til denne potten kommer fra naturen, som alle andre strukturer fra våre designpotter.Capi Nature Rib NL-plantekasse med sine myke og jordnære farger er den perf...

  Capi Natur Rektangle Rib 73cm
  Denne lette plantekassen med nederlandsk opprinnelse har en spesiell struktur som vi kaller ‘Rib’. Rib refererer til plantekassens struktur. Inspirasjonen til denne potten kommer fra naturen, som alle andre strukturer fra våre designpotter.
  Capi Nature Rib NL-plantekasse med sine myke og jordnære farger er den perfekte basen for planten din. Trekull, grå, elfenben, svart eller brun; Hver farge har sin egen sjarm. Den vakre fargen beholdes ved å bruke fargestoffer av høyeste kvalitet. Så la Plantekassen skinne i fult sollys.

  Potte med isolasjonslag
  Visste du at denne potten beskytter røttene til planten? Det oransje isolasjonslaget sikrer en konstant temperatur inne i planteren og beholder vannet lenger, så du trenger ikke å vanne planten så ofte. Under varme somre gir den isolerende effekten en behagelig temperatur i potteren, mens den om vinteren beskytter den mot kulde og til og med mot frost.

  Plantekasse
  for innendørs og utendørs bruk
  Denne Capi Nature Rib NL-plantekassen kan brukes i hagen, på terrassen eller på balkongen din, men like lett innendørs som tilbehør eller designobjekt. Bruker du plantekassen utenfor? Så sørg for å bore et dreneringshull på størrelse med et kronestykke i bunnen av potten. På denne måten kan alt overflødig vann renne ut av potten, slik at plantens røtter blir sunne og sunne.

  10-års garanti
  Denne potten har 10 års garanti mot produksjonsfeil. Hvis noe skulle gå galt med planteren din innen den tid, eller hvis du har spørsmål, kan du kontakte serviceavdelingen.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  KOFI963
  EAN
  8716443074288
  Høyde
  32 cm
  Bredde
  39 cm
  Lengde
  73 cm
  Liter
  77 L
  Farge
  Elfenben
  Overflate
  Ribbein
  Materiale
  Polypropylen (Plast)
  Frostsikker
  Ja
  Vekt
  3,6 kg

  Nylig viste produkter

  Capi Capi Natur Rektangel Rib Elfenben 73cm
  Capi Capi Natur Rektangel Rib Elfenben 73cm
  På lager
  NOK 1.529,00 Ink. mva