Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Capi Tutch Ball Leire Elfenben 41 cm

  -18%
  Capi Capi Tutch Ball Leire Elfenben 41 cm
  Produktbeskrivelse
  Clay-kolleksjonen vår er en tekstur i vår Made in Holland-kolleksjon. ‘Clay’ -teksturen er inspirert av sprukket leirejord. Den viser naturprosessen der fast leire tørker ut og sprekker. En av naturens mange former, akkurat som de andre teksturene i Nature-samlingen vår. Capi Nature Clay er tilgjengelig i to nye farger: elfenben og antrasit...

  Clay-kolleksjonen vår er en tekstur i vår Made in Holland-kolleksjon. ‘Clay’ -teksturen er inspirert av sprukket leirejord. Den viser naturprosessen der fast leire tørker ut og sprekker. En av naturens mange former, akkurat som de andre teksturene i Nature-samlingen vår. Capi Nature Clay er tilgjengelig i to nye farger: elfenben og antrasitt. Elfenben og antrasittfargevalg gjør disse pottene enda vakrere. Clay-pottene vil definitivt ikke gå ubemerket hen hjemme eller i hagen din.

  Blomsterpotte med isolasjonslag
  Visste du at denne blomsterpotten beskytter plantens røtter? Det oransje isolasjonslaget sikrer en konstant temperatur i potten, og det holder vannet lenger, slik at du ikke trenger å vanne anlegget så raskt. Under varme somre sikrer den isolerende effekten en behagelig temperatur i potten, men om vinteren beskytter isolasjonslaget mot kulde og til og med frost.

  Blomsterpotten for innendørs og utendørs
  Denne Capi Nature Clay blomsterpotten kan brukes i hagen, på terrassen eller balkongen, men også i ditt interiør som tilbehør eller designobjekt. Bruker du blomsterpotten ute? Pass på at du borer et dreneringshull på størrelse med et kronestykke i bunnen. Overflødig vann kan strømme ut av potten på denne måten, og holde plantens røtter sunne.

  10 års garanti
  På denne blomsterpotten får du en 10-års garanti for produksjonsfeil. Hvis noe går galt med blomsterpotten din i løpet av den tiden, eller du har et spørsmål, kan du alltid kontakte vår serviceavdeling.

  Produktegenskaper for Capi Nature Clay NL

  – Bruddbestandig
  – Lettvekt
  – 100 % resirkulerbar

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  KIVC933
  EAN
  8716443074509
  Høyde
  41 cm
  Diameter
  43 cm
  Lengde
  43 cm
  Liter
  47 L
  Farge
  Elfenben
  Overflate
  Stein
  Materiale
  Polypropylen (Plast)
  Frostsikker
  Ja
  Vekt
  2 kg

  Nylig viste produkter

  Capi Capi Tutch Ball Leire Elfenben 41 cm
  Capi Capi Tutch Ball Leire Elfenben 41 cm
  På lager
  NOK 979,00NOK 799,00 Ink. mva