Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Capi Tutch Ball Row Brun 41 cm

  Capi Capi Tutch Ball Row Brun 41 cm
  Produktbeskrivelse
  Nature Planter Row Denne lette blomsterpotten  har en spesiell struktur som vi kaller "Row". Row er engelsk for "lag", dette kommer fra lagstrukturen på potten. Inspirasjonen til denne potten kommer fra naturen, akkurat som strukturenee til våre andre design blomsterpotter. Capi Nature Row potten, med sine myke og jordnære farger, er den pe...

  Nature Planter Row 
  Denne lette blomsterpotten  har en spesiell struktur som vi kaller "Row". Row er engelsk for "lag", dette kommer fra lagstrukturen på potten. Inspirasjonen til denne potten kommer fra naturen, akkurat som strukturenee til våre andre design blomsterpotter.

  Capi Nature Row potten, med sine myke og jordnære farger, er den perfekte basen for planten din. Anthracite, elfenben, svart eller grønn; Hver farge har sin sjarm. Den vakre fargen bevares ved at vi bruker med de mest høykvalitets fargestoffer. Så la blomsterpotten skinne i solen.

  Blomsterpotte med isolasjonslag
  Visste du at denne blomsterpotten beskytter plantens røtter? Det oransje isolasjonslaget sikrer en konstant temperatur i potten, og det holder vannet lenger, slik at du ikke trenger å vanne anlegget så raskt. Under varme somre sikrer den isolerende effekten en behagelig temperatur i potten, men om vinteren beskytter isolasjonslaget mot kulde og til og med frost.

  Blomsterpotten for innendørs og utendørs
  Denne Capi Nature Row  blomsterpotten kan brukes i hagen, på terrassen eller balkongen, men også i ditt interiør som tilbehør eller designobjekt. Bruker du blomsterpotten ute? Pass på at du borer et dreneringshull på størrelse med et kronestykke i bunnen. Overflødig vann kan strømme ut av potten på denne måten, og holde plantens røtter sunne.

  10 års garanti
  På denne blomsterpotten får du en 10-års garanti for produksjonsfeil. Hvis noe går galt med blomsterpotten din i løpet av den tiden, eller du har et spørsmål, kan du alltid kontakte vår serviceavdeling.

  Produktegenskaper for Capi Nature Row NL

  – Bruddbestandig
  – Lettvekt
  – 100 % resirkulerbar

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  KRWG933
  EAN
  8716443097805
  Høyde
  41cm
  Diameter
  43cm
  Lengde
  43cm
  Liter
  47
  Farge
  brun
  Overflate
  Betong look
  Materiale
  Pe-plast
  Frostsikker
  Ja
  UV-beskyttet
  Ja
  Vekt
  1,9kg

  Nylig viste produkter

  Capi Capi Tutch Ball Row Brun 41 cm
  Capi Capi Tutch Ball Row Brun 41 cm
  På lager
  NOK 990,00 Ink. mva