Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Capi Tutch Kube "Row" Elfenben 40 cm

  Capi Capi Tutch Kube "Row" Elfenben 40 cm
  Produktbeskrivelse
  Nature Planter Square Row Denne lette blomsterpotten  har en spesiell struktur som vi kaller "Row". Row er engelsk for "lag", dette kommer fra lagstrukturen på potten. Inspirasjonen til denne potten kommer fra naturen, akkurat som strukturenee til våre andre design blomsterpotter. Capi Nature Row potten, med sine myke og jordnære farger, er ...

  Nature Planter Square Row 
  Denne lette blomsterpotten  har en spesiell struktur som vi kaller "Row". Row er engelsk for "lag", dette kommer fra lagstrukturen på potten. Inspirasjonen til denne potten kommer fra naturen, akkurat som strukturenee til våre andre design blomsterpotter.

  Capi Nature Row potten, med sine myke og jordnære farger, er den perfekte basen for planten din. Anthracite, elfenben, svart eller grønn; Hver farge har sin sjarm. Den vakre fargen bevares ved at vi bruker med de mest høykvalitets fargestoffer. Så la blomsterpotten skinne i solen.

  Blomsterpotte med isolasjonslag
  Visste du at denne blomsterpotten beskytter plantens røtter? Det oransje isolasjonslaget sikrer en konstant temperatur i potten, og det holder vannet lenger, slik at du ikke trenger å vanne anlegget så raskt. Under varme somre sikrer den isolerende effekten en behagelig temperatur i potten, men om vinteren beskytter isolasjonslaget mot kulde og til og med frost.

  Blomsterpotten for innendørs og utendørs
  Denne Capi Nature Row  blomsterpotten kan brukes i hagen, på terrassen eller balkongen, men også i ditt interiør som tilbehør eller designobjekt. Bruker du blomsterpotten ute? Pass på at du borer et dreneringshull på størrelse med et kronestykke i bunnen. Overflødig vann kan strømme ut av potten på denne måten, og holde plantens røtter sunne.

  10 års garanti
  På denne blomsterpotten får du en 10-års garanti for produksjonsfeil. Hvis noe går galt med blomsterpotten din i løpet av den tiden, eller du har et spørsmål, kan du alltid kontakte vår serviceavdeling.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  KRWI903
  EAN
  8716443061806
  Høyde
  40 cm
  Bredde
  40 cm
  Lengde
  40 cm
  Liter
  52 L
  Farge
  Elfenben
  Overflate
  Stein
  Materiale
  Polypropylen (Plast)
  Frostsikker
  Ja
  Vekt
  2,8 kg

  Nylig viste produkter

  Capi Capi Tutch Kube "Row" Elfenben 40 cm
  Capi Capi Tutch Kube "Row" Elfenben 40 cm
  På lager
  NOK 990,00 Ink. mva