Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Design Potte Santorini Mørkrød 40cm

  Artevasi Design Potte Santorini Mørkrød 40cm
  Produktbeskrivelse
  DESIGN POTTE SANTORINI RØD I STØRRELSE  H:40CM D:29CM. Frisk opp hjemmet ditt med potter og planter som står i stil med ditt interiør. Santorini potten er en elegant og stilren potte som passer utmerket for hvert et hjem, kontor eller baderom. Våre Santorini potter er av våre mest solgte potter. De har en sylinderform å en glanset overfl...

  DESIGN POTTE SANTORINI RØD I STØRRELSE  H:40CM D:29CM.

  Frisk opp hjemmet ditt med potter og planter som står i stil med ditt interiør. Santorini potten er en elegant og stilren potte som passer utmerket for hvert et hjem, kontor eller baderom. Våre Santorini potter er av våre mest solgte potter. De har en sylinderform å en glanset overflate, de er laget av polypropylen plast og er lette potter slik at du enkelt kan flytte de rundt som du ønsker, man vasker fort av disse med en fuktig klut. Santorini pottene gir en ekslusiv følelse.

  Santorini pottene kommer i ulike størrelser, Hvit og Antrasitt finnes i størrelsene 78, 65 og 40cm. Vi har også flere farger og de kommer i størrelsene 65 og 40cm. Størrelse 78cm og 65cm har innsats i toppen slik at du ikke behøver fylle hele potten, det gir også en litt bredere og fin kant i toppen av potten. 

  STILREN

  Våre Santorini potter er veldig stilrene og passer like fint inne som ute. Dersom potten skal brukes inne er det bare og plassere den ønsket plass, fylle den med leca rundt din kunstige plante og evt noe pyntesten på toppen om ønskelig. Dersom den skal ha levende planter anbefaler vi og fylle litt leca i bunnen for god drenering. 

  Dersom du skal bruke din Santorini potte ute må du huske og lage hull i potten. Det er merket under hvor du enkelt borrer et lite hull slik at vannet renner ut ved bruk. Da kan potten holde i årevis og dine plantes også!

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5600442833898
  EAN
  5600442833898
  Høyde
  40 cm
  Diameter
  29 cm
  Liter
  17,5 L
  Farge
  Mørk rød
  Materiale
  Polypropylen (Plast)
  Frostsikker
  Ja
  UV-beskyttet
  JA (5 år)

  Nylig viste produkter

  Artevasi Design Potte Santorini Mørkrød 40cm
  ArtevasiDesign Potte Santorini Mørkrød 40cm
  På lager
  NOK 429,00 Ink. mva